Ultima oră
”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos ”Sunt foarte mândru de ei”. Selecţionerul Slovaciei, aproape de un rezultat fabulos
Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving Constatin Popovici a câştigat a treia etapă a Red Bull Cliff Diving
E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten E gata! S-a stabilit unde vor juca Juan Bauza şi William Baten
Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre” Jucătorul din naţionala Angliei, impresionat de reuşita incredibilă a lui Jude Bellingham din ultimele minute. „Unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria ţării noastre”
Spania - Georgia 4-1. Olmo înscrie şi el Spania - Georgia 4-1. Olmo înscrie şi el
Un club din Superliga şi-a schimbat sigla Un club din Superliga şi-a schimbat sigla

Dinamo a transferat un tânăr jucător ce a impresionat în Liga 2

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe vineri, 16:09
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21647110/1/rotund.png

Dinamo îşi asigură viitorul prin transferul unui jucător ce a impresionat sezonul trecut în Liga 2. ”Câinii” l-au prezentat pe mijlocaşul Raul Rotund (18 ani).

Acesta a jucat sezonul trecut la Şelimbăr, unde a bifat 5 goluri în 27 de partide.

”Bine ai venit, Raul Rotund!

Dinamo 1948 Bucureşti şi mijlocaşul central Raul Rotund au ajuns la o înţelegere pentru următoarele patru sezoane.

Născut în 2005, la Bistriţa, Raul a evoluat sezonul trecut în Liga 2 la Şelimbăr, sub formă de împrumut de la Universitatea Cluj. A adunat 27 de meciuri pentru sibieni în liga secundă, competiţie în care a marcat 5 goluri şi a oferit o pasă decisivă.

Raul a mai evoluat pentru România U19, în două partide amicale (Ungari şi Israel) disputate în lunile august şi septembrie 2023”
, au anunţat ”câinii”.

Dinamo a mai adus în această vară un jucător de la formaţia sibiană. Este vorba despre portarul Alexandru Roşca (20 de ani).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele