Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

Deian Sorescu va semna cu FCSB! UPDATE: Reacţia lui Mihai Stoica

FCSB Publicat pe 13 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20980922/1/sorescu.jpg

FCSB dă în cele din urmă lovitura pe piaţa de mercato! Giovanni Becali a dezvăluit că s-a ajuns la un acord cu cei de la Rakow pentru înregimentarea lui Deian Sorescu.

UPDATE: Transferul lui Deian Sorescu la FCSB se face 100%! Mihai Stoica a postat pe pagina de Facebook un mesaj scurt dar ferm în privinţa achiziţionării fostului dinamovist:

Avem acum şi număr 22”, a scris Mihai Stoica pe site-ul de socializare.


Iniţial, negocierile s-au împotmolit în punctul în care Rakow a cerut o sumă de bani pentru împrumutul până în vară, detaliu care nu a fost pe placul lui Gigi Becali, cel care dorea să-i plătească lui Sorescu salariul de 24.000 de euro lunar şi să-l cumpere abia în vară.

"Cluburile FCSB şi Rakow s-au înţeles pentru transferul lui Deian Sorescu. Se aşteaptă doar perfectarea actelor", a declarat impresarul, pentru Fanatik.

Rakow şi FCSB vor juca un amical pe data de 16 ianuarie, în Antalya. Rămâne de văzut pentru cine va juca Sorescu sau dacă va fi pe foaia de joc.

  • 15 partide şi 2 goluri a reuşit Sorescu în actualul sezon la Rakow

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele