Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Dan Nistor, taxat după atacul la adresa lui Dan Şucu: „Trebuie să existe într-o societate o formă de respect faţă de nişte ierarhii!” | EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 14 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21668259/2/nistor.jpg

FCSB, campioana din sezonul trecut, a început noua ediţie a Superligii cu o remiză, pe teren propriu, scor 1-1, cu Universitatea Cluj.

Pentru roş-albaştri a punctat Musi în minutul 53 cu o execuţie superbă din afara careului, iar ardelenii au marcat prin Dan Nistor, din penalty, în minutul 57.

Nistor şi-a luat revanşa în faţa celor de la FCSB, iar la interviu l-a taxat dur pe Dan Şucu.

Patronul celor de la Rapid l-a acuzat pe experimentatul fotbalist pentru modul în care a executat un penalty la începutul anului împotriva campioanei.

Atacul experimentatului fotbalist la adresa lui Dan Şucu nu a fost trecută cu vederea de Bogdan Cosmescu, care a scos în evidenţa nivelul la care se află Dan Nistor faţă de finanţatorul Rapidului în ierarhia socială.

„Numai din punct de vedere al ierarhiei sociale, declaraţia lui Nistor este nepotrivită. În rest, nu face decât să îi răspundă unei acuzaţii.

Încă o dată, cine este în peisajul societăţii româneşti Dan Şucu şi cine este Dan Nistor. Trebuie să existe într-o societate o formă de respect faţă de nişte ierarhii. Ok, nici poziţia superioară nu îţi permite să spui absolut orice.” , a declarat Bogdan Cosmescu, la Prima Sport.

Declaraţiile lui Dan Nistor la adresa lui Dan Şucu

"Am întâlnit echipa campioană, cred eu că am făcut un meci destul de bun, până la urma la meci s-a jucat frumos, e bine că n-am plecat cu mâna goală de aici.

Da, am destulă experienţă şi sper ca pe viitor să marchez pentru echipă, să nu mai fac greşelile din sezonul trecut. M-a bântuit puţin în această vacanţă acel penalty, învâţăm din greşeli, le doresc baftă celor de la FCSB în următorul tur din Champions League.

Să fie sănătos patronul de la Rapid, îi doresc mai multă baftă în afaceri decât la fotbal, ca la fotbal nu prea se pricepe"
, a spus Nistor, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele