Ultima oră
LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă LIVE VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Ciucanii vor a şaptea victorie consecutivă
Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!” Gigi Becali a mărit salariile a doi jucători chiar înaintea debutului în grupele Europa League: „Am făcut actele şi au semnat!”
Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a Ultimă oră! Steaua riscă excluderea din campionat şi retrogradarea în Liga a 3-a
Premieră în golful românesc Premieră în golful românesc
E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League

E gata! Cine o va arbitra pe FCSB în primul meci din Europa League
Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva” Bomba momentului în fotbalul românesc! Gigi Becali renunţă la FCSB: „Gata! La revedere! Nu vreau să mă mai agaţe cu ceva”

Cristina Neagu, atacată de o coechipieră de la naţională! "Suntem colege şi atât"

Handbal Publicat de Tudor Moisa pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21377809/1/neagu.jpg

Scandalul dintre Cristina Neagu şi galeria echipei Rapid este unul cunoscut.

Handbalista a fost acuzată de fanii giuleşteni că a făcut gesturi obscene, iar aceştia au replicat cu înjurături la adresa lui Neagu.

Acum, Sorina Grozav a vorbit pe această temă. Jucătoarea de la Rapid crede că nu e normal gestul Cristinei Neagu şi recunoaşte că este doar colegă cu ea la naţională.

”Suntem colege şi atât. Nu vreau să comentez acel scandal cu semnele arătate galeriei Rapidului.

Este treaba ei, dar mie mi se pare un gest urât faţă de suporteri. Chiar dacă sunt suporterii echipei adverse. Nu mi se pare normal.

Nu am avut niciodată tentaţia să fac un astfel de gest. Pe mine nu mă interesează să mă iau cu ei la harţă sau să fac astfel de gesturi. Eu arăt pe teren ceea ce pot să fac şi cred că asta este cea mai mare lovitură pentru ei”, a declarat Sorina Grozav, la ”Suflet de rapidist”.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele