Ultima oră
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”
Pep Guardiola a fost întrebat despre viitorul său la Manchester City şi a dat un răspuns clar Pep Guardiola a fost întrebat despre viitorul său la Manchester City şi a dat un răspuns clar
FOTO | Tricolorii au ajuns în Kaunas, pentru meciul cu Lituania. „Tricolorul” nu a făcut deplasarea FOTO | Tricolorii au ajuns în Kaunas, pentru meciul cu Lituania. „Tricolorul” nu a făcut deplasarea
Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Belgia - Franţa, Germania - Olanda şi Italia - Israel sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Belgia - Franţa, Germania - Olanda şi Italia - Israel sunt cele mai tari dueluri ale serii. Programul complet

Cristiano Ronaldo, gest superb pentru cei afectaţi de cutremurele din Turcia şi Siria

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 5 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21044215/1/crr.jpg

Starul portughez Cristiano Ronaldo, legitimat la Al Nassr, a trimis un avion cu ajutoare pentru victimele cutremurelor devastatoare din Siria şi Turcia, informează Daily Mail.

Ronaldo a fost foarte afectat de imaginile tragice din zonele afectate de cutremure, astfel că s-a hotărât să îi ajute pe oamenii de acolo.

Portughezul a plătit pentru cumpărarea de corturi, alimente, perne, pături, paturi, hrană pentru bebeluşi şi consumabile medicale.

Obiectele au fost trimise atât în Turcia cât şi în Siria.

Vineri, Ronaldo s-a întâlnit la meciul echipei sale cu Al Batin cu un copil sirian care după cutremure spusese că vrea să îşi cunoască personal idolul.

Cristiano Ronaldo a mai făcut donaţii de-a lungul timpului. El a plătit cândva 83.000 de dolaari pentru ca un copil să poată fi operat pe creier şi a donat 165.000 de dolari pentru finanţarea unui centru pentru bolnavii de cancer în Portugalia.

În plus, fotbalistul a donat un milion de lire sterline spitalelor portugheze în pandemie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri