Ultima oră
Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare Ar putea să nu joace! Situaţia incredibilă, după ce fotbaliştii naţionalei acuză de sechestrare
Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate” Mircea Lucescu a cerut, dar nu s-a putut face nimic! UEFA nu permite asta. „Nu se poate”
Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine” Ce a făcut Haaland, după umilinţa 5-1 cu Austria. „Îmi pare rău, a fost o ruşine”
Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată Aşa arată clasamentul WTA! Locul ocupat de Simona Halep în acest moment şi jucătoarea din România cel mai bine clasată
Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat” Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”
Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!” Ciprian Tătăruşanu l-a confruntat direct pe Gigi Becali. „Reziliem contractul acum!”

Situaţie complicată în cazul de dopaj al lui Jannik Sinner! „Sper să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat”

Tenis Publicat astăzi, 11:45
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21764934/2/sinner-tw-atp-tour-5.jpg

 

 

Implicat indirect în afacerea de dopaj care îl ameninţă pe numărul 1 mondial Jannik Sinner, depistat pozitiv cu clostebol în acest an, fostul fizioterapeut al italianului a anunţat că va spune adevărul „mai devreme sau mai târziu”.

Giacomo Naldi, care a fost înlăturat din staful italianului la aflarea cazului de dopaj,  a vorbit cu presa italiană la prezentarea unui proiect la Milano. „Îmi pare rău ca tuturor, dar nu pot spune mai mult pentru că, din păcate, nu s-a terminat încă”, a spus el despre spectrul unei suspendări pentru dopaj care planează asupra lui Jannik Sinner.

„Sper, mai devreme sau mai târziu, să pot spune ce s-a întâmplat cu adevărat pentru a oferi o imagine de ansamblu”, a declarat el pentru cotidianul italian Leggo. „Pentru că, din modul în care această afacere a fost interpretată de publicul larg, se pare că este numai vina mea. Dar nu este aşa, după cum ştie oricine a citit sentinţa. Îmi dau seama că nu toată lumea a făcut acest efort”.

Deşi se află în centrul afacerii de dopaj în care este implicat Jannik Sinner, Giacomo Naldi nu a cumpărat spray-ul care conţine substanţa interzisă, potrivit relatării făcute de anturajul lui Sinner.

Preparatorul fizic Umberto Ferrara ar fi fost cel care a obţinut spray-ul care conţine clostebol, înainte de a i-l recomanda lui Naldi pentru a trata tăietura de pe degetul mic stâng. Naldi l-a masat apoi zilnic pe Sinner, fără să ştie că spray-ul pe care îl folosea conţinea clostebol, ale cărui urme au fost găsite în urina jucătorului de două ori în martie.

În ciuda încheierii colaborării lor, Giacomo Naldi asigură că menţine o „relaţie cordială” cu Jannik Sinner.

Jannik Sinner şi anturajul său au pledat întotdeauna pentru contaminare involuntară.

După ce a fost depistat pozitiv la clostébol de două ori în martie, italianul a fost iniţial exonerat de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Cu toate acestea, Agenţia Mondială Anti-Doping (WADA) a relansat cazul făcând apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) şi cerând o suspendare de unul sau doi ani.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele