Ultima oră
Răzvan Burleanu a venit cu replica pentru Gigi Becali. ”Să-şi cântărească foarte bine declaraţiile” Răzvan Burleanu a venit cu replica pentru Gigi Becali. ”Să-şi cântărească foarte bine declaraţiile”
VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Universitatea Craiova - Unirea Slobozia, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Transferul a picat! Anunţul lui Neluţu Varga, patronul CFR-ului, în privinţa lui Anton Kresic Transferul a picat! Anunţul lui Neluţu Varga, patronul CFR-ului, în privinţa lui Anton Kresic
Dinastia Lucescu poate merge mai departe. Răzvan, următorul selecţioner al României? Dinastia Lucescu poate merge mai departe. Răzvan, următorul selecţioner al României?
VIDEO | Steaua - Csikszereda 0-0. Meci foarte sărac în ocazii VIDEO | Steaua - Csikszereda 0-0. Meci foarte sărac în ocazii
Adi Popa şi istoria unui transfer spectaculos ratat: ”Oferta a fost mai mică” Adi Popa şi istoria unui transfer spectaculos ratat: ”Oferta a fost mai mică”

Conducerea Rapidului a reacţionat după sancţiunile primite în urma meciului cu FCSB: "E cerere foarte mare. Am făcut adresă către LPF"

Superliga Publicat pe 13 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21523104/1/rapid-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-9-03-2024.jpg

Comisia de Disciplină a analizat incidentele de la partida dintre Rapid şi FCSB, iar miercuri a venit cu o decizie. Se pare că giuleştenii au scăpat ieftin şi nu vor avea tot stadionul închis la următorul meci acasă, ci doar unele sectoare. De asemenea, Rapid a primit şi o amendă, la fel ca FCSB.

Danie Niculae: "Ne dorim ca în două sectoare din Peluza Sud să aducem cât mai mulţi copii"

Daniel Niculae a vorbit despre sancţiunile primite de clubul Rapid în urma incidentelor din partida cu FCSB şi este de părere că decizia Comisiei de Disciplină este corectă.

Totodată, preşedintele giuleştenilor a transmis că a fost făcută o adresă către Liga Profesionistă de Fotbal pentru a le permite ca în sectoarele sancţionate să fie prezenţi numai copii.

”E o decizie normală, ne dorim să jucăm cu spectatori. Ar fi păcat să jucăm cu stadioane închise pentru mici probleme care se întâmplă în timpul unui meci. Suntem în comunicare cu suporterii noştri. În ultimii ani, suporterii Rapidului s-au comportat ireproşabil. Ar fi fost păcat să privăm lumea de spectacolul oferit de suporterii noştri.

14 mii este capacitatea maximă, dar sunt anumite zone de tampon. În total, sunt aproximativ 12.500 de locuri. Sunt anumite sectoare care vor fi închise, nu am stat să calculez numărul locurilor din acele sectoare.

Am făcut o adresă către LPF şi ne dorim ca în două sectoare din Peluza Sud să aducem cât mai mulţi copii. Ar fi păcat să nu vadă un spectacol fotbalistic cu două dintre cele mai bune echipe ale României.

E cerere foarte mare la meciurile Rapidului. Îi privăm pe unii dintre fanii maturi, dar nu ar fi corect faţă de copii. Cred că biletele se vor pune în vânzare în cursul zilei de azi”, a spus Daniel Niculae la Digi Sport.

Ce spune decizia Comisiei de Disciplină

"FC Rapid 1923 vs. FC FCSB – Incidente - În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC Rapid 1923 cu măsura organizării unui joc pe teren propriu cu interzicerea accesului spectatorilor în sectoarele 106, 107, 108, 109, 112, 113 şi 123 şi penalitate sportivă de 60.000 lei.

 

În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 22.500 lei", se arată în decizie.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele