Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

Comunicatul Poliţiei Ilfov, după accidentul în care a fost implicat Gigi Becali: ”La faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană”

FCSB Publicat pe 12 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21381899/1/becali.jpg

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a fost implicat într-un accident rutier în cursul zilei de duminică, după ce se întorcea de la biserică.

Accidentul a avut loc pe Centura Bucureşti, după ce omul de afaceri, care conducea un Rolls-Royce, a intrat într-o depăşire. În acelaşi timp, un alt şofer a efectuat concomitent o depăşire, iar Becali a intrat în şant pentru a-l evita. 

Finanţatorul a oferit o primă reacţie în urma incidentului şi a declarat că se simte bine şi este nevinovat, lucru care poate fi verificat pe camerele de supraveghere de la locul accidentului.

Poliţia Ilfov a emis un comunicat de presă la scurt timp de la producerea accidentului, în care a anunţat că va fi analizată situaţia pentru stabilirea situaţiei şi luarea măsurilor legale.

”La faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană”

”La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42 Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat şi a intrat intr-un şanţ.La faţa locului s-au deplasat poliţiştii în rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localităţii Dobroeşti.

La faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană.

Din primele verificări şi investigaţii a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unităţii de poliţie competente, în termenul prevăzut de lege.

De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existenţa vreunei victime.

Poliţiştii rutieri efectuează activităţi specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul emis de Poliţie. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele