Ultima oră
Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous Echipa pe care ar vrea să o antreneze Elias Charalambous
Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro Clubul Nottingham Forest, amendat cu aproape 900.000 de euro
Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu Anamaria Prodan a dezvăluit câţi ani va mai juca Nicolae Stanciu
Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă
Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională
Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin." Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin."

Comitetul Executiv al FRF s-a întrunit marţi. Ce decizii s-au luat

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21133319/1/frf.png

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal s-a întrunit, marţi, în mod statutar, în prezenţa majorităţii membrilor săi, Gino Iorgulescu, Valeriu Argăseală, Lajos Rancz şi Emilian Hulubei lipsind motivat.

Deciziile aprobate de Comitetul Executiv:

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul de desfăşurare al competiţiei U14.

– Aprobă cu unanimitate de voturi sistemul de desfăşurare al Cupei Regiunilor.

– Aprobă cu unanimitate de voturi reprezentanţii FRF în cadrul comisiilor UEFA.

– Aprobă cu unanimitate de voturi obiectivele FRF pentru programul FIFA Forward 3.0. De asemenea, aprobă şi proiectul FIFA Forward 2.0 denumit Solidarity for Romanian Football County Associations Development.

– Aprobă cu unanimitate de voturi ca ediţia 2023 a SuperCupei României să se desfăşoare pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti la data de 08 iulie 2023, iar ora de începerea meciului urmând să fie stabilită ulterior.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente desfăşurării meciului oficial dintre echipele naţionale de seniori ale Israelului şi României.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile aferente participării Echipei Naţionale U21 la Turneul Final al Campionatului European UEFA U21 – 2023, pentru stagiul de pregătire organizat în Italia şi pentru stagiul de pregătire organizat la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

– Aprobă cu unanimitate de voturi componenţa nominală a comisiei de verificare a aspectelor de integritate şi safeguarding în activitatea echipelor naţionale de juniori.

– Aprobă cu unanimitate de voturi costurile ocazionate de lucrările de reparaţii şi modernizare a hotelului de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri