Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

Clubul cu care Costel Gâlcă a negociat până să ajungă în Bănie

Superliga Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21565997/1/dsc6351.jpg

Costel Gâlcă este noul antrenor al Universităţii Craiova! Tehnicianul revine în România, ultima dată antrenând în ţară la FCSB, echipă la care a câştigat un titlu de campion.

Contractul are finalitate la sfâşitul sezonului următor şi are opţiunea de prelungire. Anunţul a fost făcut de formaţia din Bănie pe Facebook.

Conform Fanatik, acesta va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună şi o clauză de reziliere uriaşă: 500.000 de euro!

Costel Gâlcă a anunţat că are obiective mari, iar din sezonul viitor se doreşte titlul în Bănie.

Sepsi primeşte vizita Universităţii Craiova, astăzi, de la ora 19:00. Duelul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro. Înaintea acestui duel, Attila Hadnagy, directorul general al covăsnenilor a dezvăluit că au avut loc negocieri cu Costel Gâlcă, înainte ca acesta să semneze cu formaţia din Bănie.

„Este un meci important la fel ca şi celelalte, aţi văzut ce meciuri sunt în play-off. Am jucat mereu bine cu Craiova, din păcate avem accidentaţi trei jucători foarte importanţi, aşa că nu va fi uşor. Suntem optimişti şi avem şansa noastră să urcăm pe locul trei.

A fost un egal spectaculos, însă orice echipă are şansă să urce. Şi noi l-am vrut pe Costel înainte să vină Bergodi, am înţeles atunci. Este un antrenor foarte bun, care a demonstrat. Este dornic de performanţă, normal că va fi o altă Craiova care o să joace cu noi. 

 

Era bine să se ducă după meciul nostru, dar 100% jucătorii Craiovei o să dea totul. Când vine un antrenor nou orice jucător vrea să arate că merită să joace în primul 11” , a declarat Attila Hadnagy, pentru Fanatik.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele