Ultima oră
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa

Ciprian Tătăruşanu, la un an după ce s-a retras din naţionala României: ”Am luat cea mai bună decizie!”

AC Milan Publicat de Emanoil Ursache pe 17 nov 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20470818/1/tata.jpg

Ciprian Tătăruşanu (35 de ani) nu regretă că s-a retras de la echipa naţională de fotbal a României în urmă cu un an, după remiza din deplasare cu Irlanda de Nord, din Liga Naţiunilor, scor 1-1.

Portarul cu 73 de selecţii în prima reprezentativă a declarat, din contră, că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o, deoarece a simţit că timpul său în tricoul României a ajuns la final.

Tătăruşanu a confirmat, în presa italiană, că a fost contactat de Mirel Rădoi pentru a se răzgândi, însă portarul lui AC Milan se consideră o persoană consecventă în propriile hotărâri.

Am simţit că timpul mi s-a terminat, cred că am luat cea mai bună decizie, nu regret. M-a sunat antrenorul, am vorbit, dar sunt o persoană care nu se întoarce niciodată când ia o decizie.”, a declarat Ciprian Tătăruşanu pentru Corriere dello Sport.

Şapte apariţii a bifat Ciprian Tătăruşanu pentru AC Milan în acest sezon, două în Liga Campionilor şi cinci în campionat. În cele şapte partide, Tătăruşanu a încasat opt goluri, iar într-un singur meci a terminat fără gol primit.

Portarul român a avut evoluţii constant bune. Cea mai importantă dintre ele a fost în AC Milan – Inter, 1-1 din etapa precedentă a Serie A, când i-a apărat penalty-ul lui Lautaro Martinez.  Fotbaliştii ”nerazzurri” aveau deja avantaj de un gol.

AC Milan se clasează pe locul doi în Serie A, la egalitate de puncte cu lidera Napoli (32), dar cu un golaveraj inferior (26-11 faţă de 24-4).

Mike Maignan (26 de ani), portarul titular al Milanului, va reveni după accidentare la începutul anului următor. Până atunci, Ciprian Tătăruşanu are şanse mari să mai bifeze partide în tricoul ”diavolilor”.

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele