Ultima oră
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund  a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Champions Legue! City şi Inter au dat-o la pace! PSG a luat 3 puncte după o mega gafă, iar Dortmund a rezolvat meciul pe final! Scorul serii a fost înregistrat de Celtic
AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare

AS Roma are un nou antrenor! Surpriză mare
Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia Campionul ucrainean la box Oleksandr Usyk, reţinut la aeroportul din Cracovia
Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump Miami Heat sprijină comunitatea haitiană după afirmaţiile şocante ale lui Donald Trump
VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză VIDEO | Bologna - Şahtior Doneţk 0-0. Oaspeţii au ratat din penalty în prima repriză
VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală VIDEO | Sparga Praga - Salzburg 3-0. Cehii încep spectaculos faza principală

VIDEO | Mircea Rednic, după ce UTA a evitat la limită înfrângerea cu Hermannstadt. „Se simte o presiune”

UTA Arad Publicat pe luni, 20:50
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21735123/1/dinamo-bucuresti-uta-arad-play-out-superliga-superbet-12-05-2024-1.jpg

UTA a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat, luni seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Hermannstadt, în etapa a noua a Superligii.

Mircea Rednic s-a arătat mulţumit de rezultatul final al partidei cu sibienii, mai ales că nu trupa sa a dominat întâlnirea. Antrenorul a scos în evidenţă momentele de slăbiciune ale echipei sale şi a recunoscut că simte presiunea din partea suporterilor.

„La final, pot să spun că sunt mulţumit că am reuşit să scoatem un punct. Am avut o primă repriză bună, am început cu o bară, am controlat jocul, ei au avut două situaţii pe contraatac. N-am avut ocaziile din celelalte meciuri.

Adversarul ne-a blocat bine, am exagerat cu posesia lentă, previzibilă, cu pase înapoi. Repriza a doua am început prost, trebuie să recunosc. Foarte multe mingi pierdute. S-a văzut şi oboseala la unii jucători.

Am pierdut mijlocul terenului, n-am reuşit să-i blocăm. N-am contat în faţă, e compartimentul în care suferim. Atacanţii nu au ţinut de minge, cum a fost Chiţu la ei. Ştiam că suferim, jucătorii au venit foarte târziu, n-au ritm.

Bine că am egalat, că băieţii au crezut. Am avut o situaţie în care puteam să marcăm golul 2, dar nu era corect. Se simte o presiune din partea suporterilor. Toţi ne dorim mai mult, merită să facem mai mult, dar să nu uităm că aici, acasă, n-am pierdut cu echipe grele.

Au fost meciuri mult mai bune, astăzi Sibiul a fost mult mai bună decât noi, mai ales în repriza a doua. Ne-am propus să facem mai mult, dar pauza asta chiar nu ne-a ajutat, chiar dacă am lucrat bine. Am simţit-o, e normal să fii dezamăgit. Le-am spus în vestiar că trebuie să rămânem pozitivi”, a transmis Rednic.

UTA are doar o victorie în 9 meciuri disputate în Superliga şi se află pe locul 14 în clasament după meciul cu FC Heramnnstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele