Ultima oră
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa
MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, dat pe spate de preferatul lui Becali: ”A fost concentrat” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare” VIDEO | Marius Măldărăşanu, dezamăgit după reimza cu UTA. „Simt frustrare, simt frustrare”

Ce transfer! Simone Scuffet s-a înţeles cu un gigant din Italia

Serie A Publicat de Tudor Moisa pe 31 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21687682/1/simone.jpg

Văzut drept unul dintre cei mai promiţători portari din Europa, pe când era legitimat la Udinese, Simone Scuffet nu a convins în Serie A.

Ulterior, goalkeeperul italian şi-a relansat cariera la CFR Cluj, unde a avut prestaţii foarte bune. În sezonul în care Scuffet a apărat buturile formaţiei din Gruia, CFR Cluj a ajuns până în primăvara Conference League.

În urmă cu un an, Scuffet a revenit în Serie A, la Caligari. Italianul a fost titular incontestabil, iar evoluţiile l-au pus pe radarul mai multor formaţii importante.

Se pare că Scuffet şi-a dat acordul pentru a ajunge la AC Milan, conform jurnalistului italian Nicolo Schira! Fostul jucător din Superligă a ajuns la un numitor comun cu vicecampioana Italiei, iar acum mai rămâne doar să se înţeleagă cele două cluburi.

 

În vârstă de 28 de ani, Simone Scuffet a evoluat de-a lungul carierei la Udinese, Como, Kasimpasa, Spezia, APOEL, CFR Cluj şi Caligari. Cotat la 2,5 milioane de euro, Scuffet a evoluat constat, în perioada 2012-2017, la selecţionatele U17, U18, U19, U20 şi U21 ale Italiei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele