Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Cine acoperă regula U21 la FCSB pentru meciul cu FCU Craiova. Pantea şi Tavi Popescu sunt suspendaţi

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21382253/2/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-3.jpg

Astăzi, de la 21:00, FCSB întâlneşte FCU Craiova. Partida este în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Cei de la FCSB au serioase probleme cu acoperirarea regulii U21. Alexandru Pantea şi Octavian Popescu sunt suspendaţi, astfel, Elias Charalambous mizează pe Eduard Radaslavescu.

Capabil să joace oriunde în linia de mijloc, talentatul internaţional de tineret nu a reuşit să se impună până acum în echipa patronată de Gigi Becali, strângând doar 106 de minute în cele opt meciuri în care a fost folosit în acest sezon. Pentru, Radaslavescu era un jucător complet, care poate fi folosit inclusiv în linia de atac.

Eduard Radaslavescu nu a mai jucat din luna septembrie pentru FCSB

În vârstă de numai 19 ani, pe care i-a împlinit în luna iulie (30 iulie), Radaslavescu este un produs al Academiei Gheorghe Hagi şi internaţional U20 al României. Pentru Farul (fosta Viitorul), jucătorul a debutat în prima ligă la 17 octombrie 2021, la numai 17 ani şi 2 luni şi a adunat un total de 26 de meciuri.

  • 850.000 de euro este suma de transfer plătită de FCSB pentru Eduard Radaslavescu, în vara lui 2022, către Farul Constanţa.

 

Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - V. Creţu, Ngezana, Lixandru, Radunovic - Djokovic, Ad. Şut, Olaru - Al. Băluţă, Radaslavescu, Fl. Coman
  • FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Compagnucci, Lacroix, Mascarenhas - Dr. Albu, Van Durmen - Sidibe, A. Chiţu, Bahassa - V. Blănuţă

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele