Ultima oră
VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis
Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun” Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun”
Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi” Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi”
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA ”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

Cinci jucători, OUT de la FCSB! Anunţul lui Mihai Stoica: "Nu vom conta pe ei!"

FCSB Publicat pe 3 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20969764/1/sm.jpg


FCSB continuă campania de epurare a lotului. După ce Alexandru Musi şi Ianis Stoica au fost împrumutaţi, iar Dumiter a semnat cu FC Voluntari, alţi cinci fotbalişti vor rămâne în România în timp ce colegii lor vor pleca în cantonament în Turcia.
 
Pe listă se regăsesc portarul Ducan, fundaşii Boboc şi Bouhenna, mijlocaşul Dulca şi vârful Rusu:
 
"Sunt câţiva jucători care nu vor face deplasarea în Turcia. Sunt Ducan, Boboc, Bouhenna, Dulca, Rusu. Nu ştim dacă şi-au găsit alte echipe, nu vom conta pe ei. Nu vom conta pe ei. Am preferat să luăm câţiva jucători foarte tineri. Ei se pot antrena cu noi.
 
Nu vom conta pe ei în perioada care urmează. Dacă nu-şi rezolvă problemele cu alte echipe, vor juca la echipa a doua. Am preferat să aducem tineri în lot. Condiţii de antrenament sunt", a spus MM Stoica, la Orange Sport.
 
Ca în fiecare perioadă de mercato, Becali se va gândi şi la întărirea lotului, va achiziţiona 100% un fundaş central, dar, de această dată, se va gândi şi la modalităţi de a elibera bugetul de salarii. Primul pe listă, "ghilotinat" deja la nivel public de către patron e Rachid Bouhenna, fundaşul venit la FCSB doar pentru că Becali l-a confundat cu Erico, de la UTA Arad. Stoperul a dezamăgit crunt, mai are contract până în vară, dar clubul îi va propune rezilierea încă din iarnă, urmând să-i achite o sumă de bani.
 
Pentru Marco Dulca şi Bogdan Rusu, fotbalişti sosiţi în această vară, situaţia e simplă: Becali nu-i mai vrea, dar nu se pot întoarce decât la Chindia Târgovişte, respectiv CS Mioveni, echipele pentru care au evoluat în această stagiune. Finanţatorul FCSB va încerca să scape de ei, fie sub formă de împrumut, fie prin a ajunge la o înţelegere privind rezilierea contractelor, pentru că niciunul nu are şanse reale de a prinde echipa.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele