Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

CFR Cluj transferă direct din Serie A. Jucătorul cu peste 140 de meciuri în campionatul italian

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20858783/1/profimedia-0685978457.jpg

Ibrahima Mbaye (27 de ani) va semna cu CFR Cluj, după ce şi-a încheiat angajamentul cu echipa din Serie A, Bologna.

Senegalezul este la bază fundaş dreapta, dar poate evolua şi pe partea stângă. El este câştigător al Cupei Africii cu naţionala Senegalului şi vine din postura de jucător liber de contract. 

CV-ul impresioant al lui Ibrahima Mbaye

Ibrahima Mbaye are un CV impresionant şi are doar 27 de ani. Fundaşul lateral are 142 de meciuri jucate în Serie A , unul dintre cele mai bune campionate de fotbal din lume. 

El şi-a început cariera la juniorii lui Inter şi a ajuns ulterior şi la echipa mare, unde a adunat 9 partide. De la formaţia milaneză a fost împrumutat la Bolgna în schimbul a 500.000 de euro. La şase luni de la împrumut jucătorul a fost cumpărat definitv de Bologna pentru suma de 3.5 milioane de euro. El a jucat acolo pentru 7 sezoane, în care a adunat 131 de apariţii. 

Ibrahima Mbaye nu a mai fost om de bază la gruparea italiană în ultimele două sezoane, astfel că oficialii Bolognei au decis să nu îi prelungească înţelegerea.

La CFR Cluj senegalezul va concura pe post cu Cristi Manea, preferat în formula de start de Dan Petrescu în acest start de sezon, şi cu Christopher Braun, venit în vară de la FC Botoşani.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele