Ultima oră
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS
Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Stoica a tunat şi a fulgerat după remiza cu Petrolul! "Viciere mare de rezultat!" | VIDEO EXCLUSIV
Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă Istvan Kovacs, delegat la un meci din Superligă
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape

CFR Cluj, favorită să îl aducă pe Florin Niţă. Ardelenii i-au făcut deja prima ofertă

CFR Cluj Publicat de Ovidiu Neacşu pe 30 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20758573/1/rps5431.jpg

Florin Niţă, portarul naţionalei României a fost anunţat de Sparta Praga că nu mai contează pe serviciile lui, iar CFR Cluj încearcă să îl convingă să revină în Liga 1 şi i-a făcut prima ofertă. 

Florin Niţă a devenit rezervă la Sparta Praga, iar reprezentanţii echipei cehe i-au comunicat că nu se mai află în planurile lor şi poate să îşi caute o nouă echipă. Portarul naţionalei nu a mai apărat poarta Spartei Praga din noiembrie şi cu siguranţă este tentat de o revenire în Liga 1.

Postul de portar este o problemă pentru CFR Cluj, iar Florin Niţă ar completa perfect lotul lui Dan Petrescu. Conform celor de la Fanatik, campioana României i-ar fi făcut prima ofertă ”tricolorului”. CFR îi oferă doi ani de contract, un bonus la semnătură în valoare de 50.000 de euro şi un salariu lunar de 20.000 de euro.

Florin Niţă nu a dat un răspus concret 

Oferta feroviarilor este una extrem de bună pentru Liga 1, dar nu se compară cu suma pe care o câştigă Niţă, în acest moment la Sparta Praga şi anume 60.000 de euro lunar, unde mai are un an de contract. Soţia fotbalistului se opune unei mutări la CFR, preferând o revenire în Bucureşti. 

Portarul titular al naţionalei României a activat la FCSB în perioada iulie 2013 - ianuarie 2018 şi a câştigat de două titluri de campion cu formaţia ”roş-albastră”. El a fost vândut pe suma de 1.35 de milioane de euro la Sparta Praga, de FCSB.  

  • Cota de piaţă a lui Florin Niţă este de 850.000 de euro conform Transfermarkt. 
  • Florin Niţă a cucerit un singur trofeu cu Sparta Praga: Cupa Cehiei 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele