Ultima oră
Luca Joldea, campion mondial la tir juniori Luca Joldea, campion mondial la tir juniori
VIDEO | Wolverhampton - Liverpool 1-2. ”Cormoranii” conduc în Premier League VIDEO | Wolverhampton - Liverpool 1-2. ”Cormoranii” conduc în Premier League
”Şi-a ratat şansa de a fi titular în Premier League!”. Englezii i-au dat lui Drăguşin vestea groaznică, după gafa din Europa League

”Şi-a ratat şansa de a fi titular în Premier League!”. Englezii i-au dat lui Drăguşin vestea groaznică, după gafa din Europa League
Antrenorul celor de la UTA, mândru după ce Dan Petrescu a fost răpus: ”Este meritul lui!”

Antrenorul celor de la UTA, mândru după ce Dan Petrescu a fost răpus: ”Este meritul lui!”
VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis
Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun” Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun”

Cel care i-a vândut echipa lui Gigi Becali consideră că adevărata Steaua e cea din Liga 2. ”Pentru ce a luat 9.300.000 de dolari!?”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 31 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21366582/1/becali.jpg

Viorel Păunescu a avut o reacţie surprinzătoare. Cel care i-a vândut echipa lui Gigi Becali a declarat că în viziunea sa, adevărata Steaua e formaţia din Liga 2, iar replica nu s-a lăsat aşteptată.

Păunescu a luat clubul de la Ministerul Apărării, în 1998. În anul 2003 a vândut către Gigi Becali.

”Trebuia să îl întrebi în felul următor: 'când i-ai luat milioane lui Becali, că tu erai preşedinte, şi îi luai milioanele...'. Şi o să vin cu nişte acte în care să se vadă că avea 33% din societate.

(n.r. Păunescu a spus că nu a fost implicat la preluare, e adevărat?) Păi, se putea prelua dacă nu semna el trei ani de zile acte şi nu semna că se transformă în societate pe acţiuni?

Are trei ani de semnături, de Adunări Generale, era preşedinte, semna el. Pentru ce ai luat bani atunci? Pentru ce a luat când era preşedinte, semna că se face societate pe acţiuni?

Cum îi lua, cadou de la mine sau...? Pentru ce a luat 9.300.000 de dolari!? Ca să ce? El, săracul, ce să îi faci? E batrân, asta e, nu mai ştie nici el ce zice.

Da, tată, eu o să vin la televiziune cu toate actele de la început, de când am dat primul ban, până la ultimul, ca să vă arăt, să ştie toată lumea şi am terminat bâlciul odată.

Pentru a vedea cum Păunescu semna şi generalii (n.r. spuneau) că ‘Becali dă un milion de euro, de care va primi acţiuni, Becali dă 500.000, de care va primi acţiuni, Becali dă cutare împrumut, se va transforma în societate pe acţiuni Steaua şi va primi acţiuni la societatea Steaua”, a explicat Becali, pentru cei de la iAM Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele