Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

Ce sumă va trebui să achite FCSB pentru fiecare meci jucat pe Ghencea. Există cadru legislativ pentru marea dorinţă a lui Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20980740/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-5.jpg

Gigi Becali are motive să fie fericit. S-a promulgat legea care i-ar permite formaţiei ”roş-albastre” să joace pe ”Stadionul Ghencea”.

În octombrie 2022, Marcel Ciolacu, liderul PSD, declara că va face tot ceea ce este posibil pentru ca FCSB să joace pe ”Stadionul Ghencea”. Pe 11 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea propusă de Ciolacu şi ar urma să intre în vigoare în momentul în care va fi publicată în monitorul oficial, conform ProSport.

Astfel, după 8 ani de pribegie, cei de la FCSB pot juca din nou pe Ghencea. Sursa mai sus citată scrie că Gigi Becali trebuie să scoată din buzunar suma de 29.000 de euro pentru fiecare meci jucat pe moderna arenă.

Comparativ, un joc pe Giuleşte costă 25.000 de euro, iar unul pe Arcul de Triumf se ridică la 22.000 de euro per eveniment.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele