Ultima oră
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei
Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?” Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?”
Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric

Budescu, discurs manifest după tratamentul pe care i l-au aplicat fanii la Ploieşti: ”95% dintre ei au poze cu mine pe telefoane!” | VIDEO

Superliga Publicat pe 16 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21669857/1/captura-de-ecran-din-2024-07-16-la-00-13-34.png

Gloria Buzău, echipă nou promovată în Superligă, a încheiat la egalitate luni seara, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia Petrolul Ploieşti, în ultimul meci din prima etapă a campionatului primei ligi.

Buzoienii au început meciul cu ocazia lui Ricardo Matos, din minutul 11, iar în minutul 34 Cristian Dumitru l-a încercat şi el pe Zima, dar fără probleme pentru portarul ploieştenilor. Răspunsul gazdelor a venit prin şutul lui Mario Bratu, din minutul 45, respins de Greab.

Petrolul a avut un gol anulat, în minutul 52, la Berisha, pentru ofsaid, pentru ca arbitrul Istvan Kovacs să acorde un penalti gazdelor în minutul 57, după ce Călin l-a călcat pe Berisha în careu. A executat Grozav, care a trimis pe lângă poartă, irosind astfel cea mai mare ocazie ploieşteană din acest meci. Oaspeţii s-au apărat exact şi au reuşit să menţină tabela intactă, iar partida dintre Petrolul şi Gloria Buzău s-a încheiat fără gol marcat, 0-0.

Constantin Budescu, jucătorul vedetă de la Gloria Buzău, recunoaşte că a venit la echipa buzoiană pentru că a considerat că este un proiect serios. El atrage atenţia şi asupra situaţiei de la Petrolul.

”95% dintre ei au poze cu mine pe telefoane!” 

Putem spune că da (n.r.- un rezultat bun). Am jucat în deplasare, pe un teren greu. Să zicem că suntem mulţumiţi. Nu e ceea ce ne dorim, dar e prima etapă şi sperăm să arătăm din ce în ce mai bune odată cu trecerea etapelor. Este un proiect serios aici, cu oameni de calitate. Pe majoritatea îi ştiam.

M-au dorit din prima şi n-am ezitat, n-am mai vorbit cu alte echipe. Nu ştiu ce au îneţeles ei (n.r.- suporterii Petrolului) din plecarea mea de aici. Eu am vrut să trag un semnal de alarmă, ei nu ştiu ce se întâmplă în interior. A fost alegerea lor (n.r.- să-l fluiere). Nu mă supăr, 95% dintre ei au poze cu mine pe telefoane.

Mă doare, iar prin plecarea mea am vrut să se rezolve problemele. Nu aş vrea ca Petrolul să ajungă în situaţia celor de la DInamo. Nu puteam facem mai multe. I-am ajutat cât am putut”, a spus Budescu.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele