Ultima oră
Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren” Gigi Becali a dezvăluit ce jucător de la FCSB nu va mai lipsi din primul 11: „Trebuie să fie pe teren”
Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel Doliu în fotbalul italian! Fostul mijlocaş de la Cagliari a fost găsit mort într-o cameră de hotel
Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi” Viorel Moldovan i-a dat replica lui Marius Şumudică: „Nu trebuie să plângem atâta. Să fim bărbaţi”
13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro 13 vinuri roşii perfecte pentru toamnă, alese de experţii Unvinpezi.ro
Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League Brigadă de arbitri români delegată pentru meciul Aston Villa - Bayern Munchen, din UEFA Champions League
VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei VIDEO | Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea de la naţionala Franţei

BREAKING NEWS | Un fotbalist din Superliga, depistat pozitiv după testul antidoping: "Fără cuvinte!"

Superliga Publicat pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21527920/2/359423613-655093083320142-4394492077971635827-n.jpg

Cosmin Matei, mijlocaşul celor de la Sepsi, a fost depistat pozitiv la controlul antidoping imediat după înfrângerea suferită de covăsneni cu Universitatea Craiova, pe 4 februarie 2024.

În organismul lui Mate ar fi fost depistată o substanţă denumită  5-metilhexan-2-amină, care se află pe lista interzisă a organismului naţional, conform sportpesurse.ro.

Cosmin Matei, depistat pozitiv: "Nici nu ştiu ce să spun!"

Substanţa cu care a fost depistat jucătorul lui Sepsi ar fi „un stimulent pe termen scurt, care oferă un plus de viteză, energie şi tonus muscular”, potrivit sursei citate.

Cosmin Matei a continuat să joace în toate partidele deoarece nu a fost suspendat, pe motiv că produsul nu impune o suspendare provizorie. Fotbalistul riscă de la mustrare sau absolvire completă până la 4 ani de suspendare.

"Am fost foarte mirat. Sunt uluit! Nici nu ştiu ce să spun. Şi nici nu vreau să vorbesc deocamdată. Vă rog să mă înţelegeţi! E o anchetă în desfăşurare. Îmi doresc foarte mult să aflu ce s-a întâmplat, de fapt.

 

Şi de unde a apărut această substanţă. Am fost răcit în acea perioadă. Am luat mai multe suplimente, medicamente, dar vom vedea ce ne vor indica analizele", a declarat Cosmin Matei, potrivit sportpesurse.ro.

Laszlo Dioszegi confirmă: "Am rămas însă fără cuvinte"

Patronul celor de la Sepsi a vorbit despre situaţia în care se află jucătorul său şi este de părere că acest caz are toate şansele să fie asemănător cu cel al Simonei Halep.

"Am primit şi noi la club notificarea în urmă cu vreo două zile. Aşteptăm însă şi rezultatul probei B. Am rămas însă fără cuvinte. Nu-mi vine să cred că Matei ar fi luat substanţe interzise cu voia lui.

N-am apucat să discut foarte mult nici cu medicul nostru, fiindcă a fost partida cu FCSB. Mi-a explicat însă că nimic din ce a administrat el nu cuprinde substanţe interzise.

Ştiu că Matei a fost răcit o perioadă. Nu ştiu exact ce a luat. Dar vă sugerez să aşteptăm ancheta pentru a vedea concluziile clare. Aţi văzut şi la Halep ce s-a întâmplat. Dacă se va confirma însă că Matei e vinovat, vom lua măsurile necesare", a spus Laszlo Dioszegi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele