Ultima oră
Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2 Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2
Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE
”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB ”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB
Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi
Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!” Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!”

Breaking News! Revenire de senzaţie în Superligă? Fostul marcator din Liga 1 şi-a reziliat contractul cu arabii: ”Am ajuns acasă!”

Superliga Publicat pe 11 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21457961/1/fc-voluntari-fcsb-liga-1-betano-2-03-2019.jpg

În urmă cu 6 luni, Alexandru Tudorie a fost prezentat de saudiţii de la Al-Adalh, care au retrogradat în sezonul trecut în liga a doua.

Tudorie a plecat de la Sepsi, dar aventura lui în afară nu a fost aşa lungă. Recent, el şi-a reziliat contractul cu Al-Adalh, dar susţine că nu duce lipsă de oferte. 

Atacantul de peste 1,90 metri a măturisit că a fost nevoit să îşi încheie socotelile cu la Al-Adalh din cauza anumitor probleme în familie. 

Chiar dacă este liber de contract doar de câteva zile, Tudorie a primit oferte atât din afară, cât şi din România. 

Jucătorul ar fi tentat de o revenire în România şi nu ar spune nu unei potenţiale oferte, dar recunoaşte că ar dori să evolueze tot în afară. 

”Am ajuns acasă!”

”Sunt bine. Am ajuns acasă. Am o problemă în familie şi ei (n.r. cei de la Al-Adalah) m-au înţeles. Am fost nevoie să ajung acasă. Plus că mi-a fost greu cu copiii pe acolo, nu puteam să îi dau la şcoală şi am luat decizia asta, că este mai bine pentru mine să închei contractul şi poate o să merg în altă parte. Oamenii au fost foarte corecţi. Poate o să plec în altă parte.

Am nişte probleme şi vreau să le rezolv. Am fost sunat şi ieri şi azi de mai multe cluburi, şi din România şi din străinătate şi le-am spus că vreau să îmi rezolv problemele şi mă voi hotărî într-o săptămână”, a spus Alex Tudorie, pentru Orangesport.ro.

Atacantul are în CV echipe precum: Oţelul Galaţi, FCSB, FC Voluntari, Arsenal Tula, Universitatea Craiova şi Sepsi OSK.

De asemenea, el deţine un palmares soli în fotbalul românesc: Cupa Ligii cu FCSB (2015/2016), Cupa României cu Universitatea Craiova (2020/2021 şi Sepsi OSK (2021/2022, 2022/2023) şi Supercupa României cu Sepsi OSK (2022/2023).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele