Ultima oră
Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2 Fostul ”secund” de la Dinamo a devenit principal în Liga 2
Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE Instanţa supremă a Uniunii Europene consideră că regulile FIFA privind transferul jucătorilor încalcă legislaţia UE
”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB ”Ca să îl încurajez”. Mărire considerabilă de salariu pentru un jucător de la FCSB
Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi
Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania Surprizele lui Mircea Lucescu pentru ”dubla” din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!” Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a băgat mâna adânc în buzunar! Primele jucătorilor, după victoria cu PAOK. „Eram prea bucuros!”

Locul pe care vrea Gigi Becali să termine în Europa League. „Dacă ţinteşti jos, mic vei fi!” | EXCLUSIV VIDEO

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu astăzi, 13:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21754495/1/paok-salonic-fcsb-uefa-europa-league-3-10-2024-4.jpg

 

 

Gigi Becali este încrezător în şansele FCSB-ului, după ce „roş-albaştrii” au maximum de puncte după primele două meciuri în Europa League.

FCSB a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia greacă PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, în Europa League. „Roş-albaştrii” au urcat pe locul 4 în clasamentul Europa League, după ce au înregistrat a doua victorie din tot atâtea meciuri jucate.

Într-o intervenţie telefonică în emisiunea Euro Show, Gigi Becali a spus că este sigur că echipa sa va termina pe locul 8 în Europa League, ceea ce înseamnă o calificare directă în „optimile” competiţiei.

„Eu văd şanse de calificare în primele 8, pai da' ce, suntem pe locul 3-4, nu?! Suntem la egalitate cu ăia (n.r. Tottenham). Dacă noi suntem pe 3, ar trebui să zic că văd şanse pentru locul 2, dar eu sunt băiat bun şi zic pe 8.

Dacă ţinteşti jos, mic vei fi! Eu am ţintit tot timpul sus, de aia am reuşitele astea! Trebui să sperăm, trebuie să avem nădejde!”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele