Ultima oră
Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Salah Liverpool i-a găsit înlocuitor lui Salah
Situaţie ireală! Portugalia a convocat un jucător care a fost inclus în lotul U18 al Angliei Situaţie ireală! Portugalia a convocat un jucător care a fost inclus în lotul U18 al Angliei
Suporterii FCSB-ului arestaţi în Grecia au fost condamnaţi! Suporterii FCSB-ului arestaţi în Grecia au fost condamnaţi!
VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Petrolul Ploieşti 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
"1,1 milioane de euro, nu 1,3”. Gigi Becali, ofertă pentru unul din cei mai în formă jucători din Superliga "1,1 milioane de euro, nu 1,3”. Gigi Becali, ofertă pentru unul din cei mai în formă jucători din Superliga
Marius Şumudică, prima reacţie după victoria obţinută de FCSB la Salonic Marius Şumudică, prima reacţie după victoria obţinută de FCSB la Salonic

Costel Căşuneanu, încântat de Super Rally Bucureşti: Un podium ar fi o bucurie pentru noi

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu astăzi, 15:43
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21754666/1/cas.jpg

 

 

Fostul campion naţional absolut din sezonul 2019, Costel Căşuneanu, se va număra printre cei 30 de piloţi de top care vor lua startul sâmbătă, în centrul Capitalei, la Super Rally Bucureşti, una dintre cele mai aşteptate etape ale sezonului.

Cursa programată să aibă loc în jurul Sălii Palatului, pe un traseu care va avea startul din faţa Ateneului Român, se anunţă intensă deoarece la start s-au înscris câteva nume-surpriză, printre care Simone Tempestini şi Jerome France.

Pe locul 3 în clasamentul general, deşi pilotează o maşină din categoria turismelor, Costel Căşuneanu e încântat de faptul că va fi o concurenţă masivă pentru podiumul etapei.

„Ca de fiecare dată, mergem la etapă să ne bucurăm de motorsport. Cel mai important este să ştim că ajungem cu bine la finiş, dar un podium ar fi o bucurie pentru noi, mai ales că ne luptăm la titlu atât la turisme, cât şi la echipe”, a spus Căşuneanu.
Acesta va pilota acelaşi model Skoda Fabia R5 cu care a fost aproape să câştige etapa de super rally de la Timişoara, atunci când a fost depăşit doar de un monopost.

„Îmi place să văd că au venit multe nume importante la start şi cred că toţi vom încerca să mergem şi mai tare pentru că această concurenţă naşte performanţă”, a adăugat cel care în 2019 obţinea titlul de campion naţional absolut la super rally.

Impuls Leasing Rally, echipa formată din Căşuneanu şi Aurelian Andronache, se luptă la titlu în acest sezon, fiind pe locul 2, la numai 4 puncte de lider. În 2022, cei doi au ieşit campioni la echipe, iar anul trecut vicecampioni.

Penultima etapă a sezonului 2024 din Campionatul Naţional de Super Rally va avea loc sâmbătă, în centrul Capitalei, pe un traseu special amenajat în jurul Sălii Palatului. Cursa se va desfăşura exclusiv sâmbătă, în două intervale orare.  Accesul publicului este gratuit.

Prima parte, între orele 9:00 şi 10:00 va programa manşele de recunoaşteri, iar de la ora 14:30 sunt programate antrenamentele oficiale, urmate de cele două manşe de concurs. Între 10:00 şi 14:00 va fi pauză, atunci când publicul va putea cunoaşte piloţii în cadrul unei sesiuni 'meet & greet, dar să vadă îndeaproape şi maşinile de curse.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele