Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

BREAKING NEWS ǀ Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Andrea Compagno! Transferul stelar pregătit astăzi la FCSB

FCSB Publicat pe 5 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21336869/1/fc-hermannstadt-fcsb-superliga-superbet-21-09-2023-1.jpg

Gigi Becali caută un atacant care să îl înlocuiască pe Andrea Compagno. Patronul celor de la FCSB este complet nemulţumit de randamentul vârfului italian în sezonul curent al Superligii şi a anunţat că este dispus să îl lase să plece, dacă va primi o ofertă pentru el.

ProSport informează că finanţatorul ”roş-albaştrilor” este interesat din nou de serviciile lui Arnold Garita, fostul atacant de la FC Argeş, aflat acum la Al-Faisaly, în liga a 2-a din Arabia Saudită.

Arnold Garita, cu gândul la FCSB şi la plecarea din România

Camerunezul cu cetăţenie franceză a marcat în stagiunea curentă două goluri şi a oferit alte două pase de gol în 8 apariţii oficiale.

În plus, şansele de transfer ale lui Garita cresc, deoarece acesta a vorbit laudativ faţă de FCSB chiar şi în momentul în care a ales să plece în Arabia Saudită, deşi avea varianta bucureşteană disponibilă.

”FCSB este un club care chiar îmi place şi mi-ar fi plăcut să joc acolo în acest an. M-am arătat interesat de ofertă, dar până la urmă nu ştiu ce s-a întâmplat.

Cred că dacă FCSB chiar mă dorea, nu eram în Arabia Saudită acum. Dar sper să evoluez într-o zi pentru acest club pentru că suporterii sunt incredibili şi entuziasmul oamenilor din România pentru FCSB e senzaţional”, spunea Arnold Garita, după transferul la Al-Faisaly.

”Probabil trebuie să mai facem nişte transferuri. Trebuie neapărat un atacant, că nu mai avem. Compagno probabil nu mai are încredere în el. Nu îmi place. Calitatea lui era să câştige duelurile. Dacă are ofertă poate pleca. Poate mai avem nevoie şi de un mijlocaş coordonator”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport, după remiza cu ”U” Cluj, scor 2-2.

14 goluri şi două pase de gol a reuşit Arnold Garita în 40 de meciuri oficiale pentru FC Argeş. Doar 4 goluri în 14 partide a bifat Andrea Compagno pentru FCSB în sezonul actual. 20 de goluri în 46 de apariţii reprezintă bilanţul total al vârfului italian în tricoul ”roş-albastru”.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele