Ultima oră
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă
”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor ”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open

BREAKING NEWS ǀ FCSB pregăteşte transferuri fără precedent în perioada de mercato din iarnă!

FCSB Publicat pe 23 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21396077/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-3.jpg

Impresarul Florin Vulturar a oferit ultimele detalii despre procesul de urmărire a jucătorilor din Africa pentru FCSB. Lidera Superligii îşi doreşte să îşi completeze lotul în perioada de transferuri de iarnă.

Vulturar a evidenţiat că FCSB este interesată în special să aducă un atacant şi câţiva mijlocaşi. Mai mult decât atât, agentul a dezvăluit că ar fi remarcat deja un vârf interesant, care ar putea să îi fie concurenţă lui Andrea Compagno.

Atacanţii şi mijlocaşii, prioritatea 0 la FCSB

Florin Vulturar a mai menţionat că pe lista de posibili jucători pentru FCSB se numără în momentul de faţă 10 fotbalişti.  

"Cam toate echipele importante din campionat o să tragă tare. E o şansă importantă pentru orice patron ca să ajungă un jucător la Campionatul European. La FCSB analizăm în fiecare zi, mai scădem din listă.

Vedem, săptămâna următoare o să mergem câteva zile să mai vedem nişte meciuri, iar încet, încet, o să vedem ce rămâne. O să mergem din nou în Africa, sunt nişte meciuri acolo din campionat.

Şi după vom lua nişte decizii finale. Am urmărit foarte mulţi jucători, în momentul de faţă au rămas 10. În primul rând un atacant, îţi dai seama, mai sunt mijlocaşi. Orice jucător important poate fi în vizor. Dar în principal căutăm un atacant şi mijlocaşi. 

E un atacant foarte interesant, sa vedem, sunt jucători mulţi. Sunt salarii destul de bune în Africa, 20.000 – 30.000 de euro, nu mai e ce a fost înainte. Nivelul a crescut foarte mult. În Africa de Sud sunt salarii foarte mari şi e greu să aduci un jucător cu pretenţii salariale mai mici", a declarat Florin Vulturar, conform Fanatik.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele