Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Borja Valle şi-a găsit echipă de Anul Nou, după despărţirea de Rapid

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 1 ian 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21448291/1/valle.jpg

Rapid a anunţat, vineri, că Borja Valle nu mai este jucătorul echipei bucureştene.

Spaniolul în vârstă de 31 de ani a renunţat la angajamentul său cu formaţia de sub Podul Grant din cauza unor probleme personale. Anul Nou i-a adus extremei un nou club.

Valle revine în ţara natală, la Ponferradina, din liga a treia spaniolă.

El a mai trecut în carieră pe la: Celta Vigo B, Ourense, Real Oviedo, Deportivo La Coruna, Elche, Dinamo, Khor Fakkan, Alcorcon şi Cartagena.

"Mulţumesc Rapidului pentru înţelegere, acceptare şi ajutor în tot ceea ce aţi putut. Cu siguranţă a fost cea mai frumoasă aventură a carierei mele.

Trebuie să spun la revedere, pentru că ştiu, nu plec complet, o parte din mine rămâne cu voi ajutându-vă să atingeţi acel frumos obiectiv pe care l-am stabilit împreună.

Mulţumesc tuturor membrilor clubului şi colegilor mei de echipă pentru felul în care aţi fost, nu pot decât să vă mulţumesc de o mie de ori pentru fiecare secundă în care am făcut parte din acel club.

Sunt încă aproape de familia Rapidistă”, a scris Valle, pe Instagram.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri