Ultima oră
VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico VIDEO | Toate rezultatele din Champions League! Gigantul Real Madrid, răpus de micuţul Lille! Aston Villa, peste Bayern, în timp ce Benfica a spulberat-o pe Atletico
OFICIAL | Gabi Torje a semnat OFICIAL | Gabi Torje a semnat
Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB Pronosticul dat de Pantelis Kapetanos înainte de PAOK - FCSB
VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni VIDEO | JL Bourg - UBT Cluj 84-73. Eşec fără drept de apel pentru ardeleni
Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale Messi revine în lotul Argentinei pentru următoarele meciuri din preliminariile Cupei Mondiale
EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm" EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

EXCLUSIV | George Puşcaş, cerut la echipa naţională! "Normal că îl lăudăm"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa ieri, 22:03
mail-share icon Email

George Puşcaş a ajuns la Bodrumspor, în această vară. Atacantul român a fost decisiv în victoria obţinută de echipa sa împotriva Adanei Demirspor, scor 3-1, în etapa trecută din prima ligă a Turciei.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21752704/2/antrenament-romania-inaintea-meciului-cu-slovacia-euro-2024-25-06-2024.jpg

George Puşcaş a marcat o dublă şi a fost cel mai bun jucător a lui Bodrumspor în victoria obţinută în faţa Adanei Demirspor. A doua reuşită a atacantului a fost una de fineţe.

Prezent în studioul emisiunii Prima Liga, Vasile Miriuţă a văzut golurile înscrise de Puşcaş şi l-a lăudat pe atacant. Team Manger-ul de la Sănătatea Cluj speră ca George Puşcaş să continue forma pe care o are şi să fie convocat din nou la naţională. 

După ce s-a vehiculat că atacantul de 28 de ani nu mai intră în calculele lui Mircea Lucescu, acesta a fost trecut pe lista preliminară a stranierilor pentru duelurile din Nations League din luna octombrie. Deocamdată, nu s-a luat o decizie finală cu privire la internaţionalii care vor fi convocaţi.

"Nu râde nimeni de el. Când joacă bine, normal că îl lăudăm. Probabil, ăsta este campionatul potrivit. A dat foarte bine la colţul lung, plasat. Bravo lui! Să o ţină tot aşa şi să îl convoace din nou la echipa naţională. 

El a fost, în ultima perioadă, foarte mult împrumutat. Trebuie să îţi găseşti o echipă. Depinde şi la ce echipă te duci şi în ce campionat. E de campionatul Turciei, a demonstrat până acum că se simte bine", a declarat Vasile Miriuţă la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri