Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

Becali tocmai a anunţat ce atacant vrea la FCSB!

FCSB Publicat pe 9 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21378294/1/ngezana-dawa-1.jpg

Infrângerea FCSB-ului în derby-ul cu Rapid nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali şi, aşa cum era de aşteptat, orgoliosul patron al ”roş-albaştrilor” a anunţat modificări în formula de start a vicecampioanei en-titre şi nu numai. El vrea să aducă la FCSB şi un atacant în iarnă, fiind nemulţumit de Dorin Rotariu şi Andrea Compagno.

Gigi Becali a decis ca David Miculescu să îi ia locul lui Andrea Compagno în centrul ofensivei ”roş-albaştrilor”, dar în continuare caută atacant. Până la urmă, nici Miculescu, venit de la UTA pe bani mulţi, nu a dat randament şi evoluează cu mult sub aşteptări.

  • FCSB - FCU Craiova, duminică, ora 21:00, în direct pe Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro.

Recent, omul de afaceri a declarat că vrea un atacant masiv, de 1.90 m, care să se bată cu apărările adverse, nu un jucător precum Aurelian Chiţu de exemplu, de la FC U Craiova. Becali a declarat că vârful, deşi joacă bine în Bănie, nu este pe stilul său.

Ce părere am de Chiţu? E mai bun şi mai în formă ca în perioada în care era la Hagi, dar să ştiţi că eu nu am nevoie la FCSB de un tip de atacant ca Chiţu. Mie îmi trebuie unul mai bun decât Compagno. Mie îmi trebuie un tanc, să sparg apărările şi să aibă peste 1.90 m. Voi ştiţi că eu vreau jucători de peste 1.90 m în centrul apărării şi acolo sus pe postul de pivot.

Apropo de apărare, se vede la FCU că nu îl mai are pe Duarte. Au luat multe goluri, nu? Trebuie să câştigăm neapărat acest meci. Nu e loc de nicun pas greşit după ce am pierdut cu Rapidul”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Aurelian Chiţu, evoluţii excelente la FC U Craiova, nu e dorit de FCSB 

Aurelian Chiţu (32 de ani) s-a despărţit, în luna ianuarie 2022, de Farul Constanţa. Mijlocaşul ofensiv a fost propus la Dinamo, dar a ales să meargă la FC U Craiova până la urmă.

Venit prima dată la Viitorul (actuala Farul) în 2009, când Hagi l-a luat de la Unirea Slobozia, Chiţu a devenit, în 2013, primul jucător pe care noul proiect al lui Gică Hagi l-a trimis în fotbalul din Europa, ajungând în Franţa, la Valenciennes, pentru 700.000 de euro.

Nu s-a impus, s-a întors în România la Astra, în 2015, iar după trei sezoane la trupa giurgiuveană a revenit la Viitorul în 2018, dar fără să mai fie jucătorul esenţial din prima parte a carierei. A urmat o scurtă perioadă în Coreea de Sud, de unde Hagi l-a readus în iarna lui 2020.

Pentru FC U Craiova, în 57 de meciuri, a marcat de 22 de ori şi a oferit patru pase decisive. Dintre acestea, 17 meciuri, nouă goluri şi patru pase decisive au fost reuşite în actuala stagiune.

Chiţu e cotat la 550.000 de euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele