Ultima oră
Naomi Osaka şi Patrick Mouratoglou şi-au oficializat colaborarea Naomi Osaka şi Patrick Mouratoglou şi-au oficializat colaborarea
Wojciech Szczesny este în negocieri cu Barcelona Wojciech Szczesny este în negocieri cu Barcelona
Kylian Mbappe are o leziune musculară şi ratează derbiul cu Atlético Madrid Kylian Mbappe are o leziune musculară şi ratează derbiul cu Atlético Madrid
”Vrem să facem un meci mare”. Absenţă de marcă la FCSB pentru meciul cu letonii de la RFS ”Vrem să facem un meci mare”. Absenţă de marcă la FCSB pentru meciul cu letonii de la RFS
Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul Mihai Popescu, sancţionat după eliminarea din meciul cu Petrolul
Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea Soţii Resiga ajung la două victorii în Swift Cup. Titlul se decide la Vâlcea

Becali a recunoscut totul! Transfer spectaculos pe axa FCSB - Rapid: ”M-a sunat Şucu şi m-a întrebat de el!”

FCSB Publicat pe 8 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21221088/1/profimedia-0771643454.jpg

Conducerea Rapidului este mai hotărâtă ca niciodată să formeze un lot care să se poată bate cu şanse reale în sezonul următor pentru cel de-al patrulea titlu de campioană din istoria giuleştenilor.

După ce au reuşit să îl aducă gratis pe Răzvan Oaidă, pus pe liber de la FCSB, finanţatorii Dan Şucu şi Victor Angelescu au pus ochii pe cel mai bun mijlocaş central al ”roş-albaştrilor” în sezonul trecut.

Joi, Gigi Becali a confirmat că Dan Şucu l-a sunat pentru a întreba de Edjouma. Patronul FCSB susţine că omul de afeceri nu a făcut o ofertă pentru francez. Totuşi, Gigi Becali a recunoscut că este dispus să se despartă de Malcom Edjouma pentru un preţ corect. 

În vârstă de 26 de ani, Edjouma a marcat în sezonul trecut 11 goluri pentru FCSB şi le-a furnizat colegilor săi alte 3 pase de gol în 40 de meciuri oficiale din toate competiţiile.

”M-a sunat Şucu şi m-a întrebat de el!”

”Este adevărat că m-a sunat domnul Şucu să mă întrebe de Edjouma, dar i-am zis că la fotbal este război. Nu a făcut o ofertă, dar dacă ar face o ofertă, o să o discutăm. El m-a întrebat dacă am renunţa noi la el. 

Nu mi-a spus că îmi face o ofertă. Da, eu vând orice jucător. Adică Edjouma nu este Oaidă, să renunţ aşa. Dacă de exemplu ar face o ofertă de 2 milioane de euro, normal că îl dau. Eu am dat pe el 500.000 de euro. Să dea 1 milion şi jumătate şi îl dau. 

El n-a făcut ofertă. Mă întreba ce şanse are să îl ia dacă aş renunţa la el. Pentru că sunt prieten cu el, nu am îndrăznit să îi spun să îmi dea 1 milion şi jumătate, că ştiu că nu dă, dar i-am spus clar că nu renunţ aşa. 

Este om de calitate, nu vreau să mă cert cu oamenii de calitate. Nu este un om cu care să te cerţi. Din respect pentru el, nu i-am cerut un milion şi jumătate”, a spus Gigi Becali, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele