Ultima oră
Ultimă oră! Anunţul care a lăsat mască toată lumea fotbalului! Legenda lui Real Madrid s-a retras: ”Nu aş schimba nimic!”

Ultimă oră! Anunţul care a lăsat mască toată lumea fotbalului! Legenda lui Real Madrid s-a retras: ”Nu aş schimba nimic!”
MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!

MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!
Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV
Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP
Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”

Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”
S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet

Barajul de Conference League l-a pus pe jar pe Sorin Cârţu: „O anomalie! Un premiant trebuie să concureze cu un corigent”

Superliga Publicat pe 24 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21603543/1/vlcsnap-2019-03-12-17h47m37s9.png

Universitatea Craiova o întâlneşte pe „U” Cluj duminică, de la ora 20:00, într-un meci decisiv pentru accederea în cupele europene. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Duelul din Bănie reprezintă ultima şansă a ambelor echipe de a juca în Conference League. 

Sorin Cârţu a răbufnit şi a criticat extrem de dur acest baraj, considerând că nu i se pare normal ca o echipă care a terminat pe podium să se bată pentru un loc în cupele europene cu o echipă din play-out.

Totodată, olteanul a lansat săgeţi către conducerea celor din Federaţia Română de Fotbal.

„Nu are niciun fel de valoare dacă duminică seară nu baţi U Cluj. Este anomalia asta pe care trebuie să o trecem, într-un fel. Să câştigi locul 3, să fii pe locul 3 şi să ţi se ia dreptul de a participa direct pentru Coference pentru că aşa au vrut mintea unuia sau altuia din Federaţie.

Nu ştiu ce programe belgiene, olandeze, toate prostiile astea. Un premiant trebuie să concureze cu un corigent. În momentul în care joci în play-out eşti un corigent al campionatului respectiv. Mi se pare o absurditate maximă în tot ceea ce înseamnă conducerea asta FRF.

Am mai criticat şi U21. V-am spus, e inadmisibil ca un antrenor să îşi pregătească meciul pentru 10 jucători titulari. Este o anomalie, când eşti la olimpiadă ţi se da medalia de bronz. N-am văzut ca ăla de pe trei să dea baraj cu ăla de pe nouă sau zece.

 

Îmi iei o săptămână din vacanţa jucătorilor mei care au muncit un an întreg într-o competiţie pentru o ierarhizare serioasă, să fiu pe podium. Şi când sunt pe podium să îmi anulezi dreptul meu să joc cu locul 10.

E o săptămână care putea fi folosită altfel de echipa noastră, de antrenorul nostru pentru a aborda campionatul viitor. Trebuie să aştepţi iar, să începi pe 10 iunie. Nu se compară meciurile pe care le-am jucat noi în play-off cu meciurile jucate în play-out.

 

Am o altă părere, să nu se zică că sunt obtuz, sunt unele meciuri de disperare foarte grele. Am văzut meciuri de disperare anul asta şi prin play-out, care s-au terminat într-un mod mai puţin aşteptat. Nu se compară încărcătura unui meci cu FCSB, cu Farul, cu încărcătura unui meci de-al lui U Cluj cu Hermannstadt sau FCU“, a spus Sorin Cârţu la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele