Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

”Arată cel mai bine”. Partida cu FCU Craiova ar putea aduce un debut în Superliga la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 10 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21379907/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-3.jpg

Duminică, FCSB întâlneşte FCU Craiova. Partida este în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

"Roş-albastrii" sunt coşmarul oltenilor. În ultimele 20 de partide directe, FCU Craiova nu a reuşit să câştige cu FCSB.

Tavi Popescu şi Alexandru Pantea sunt suspendaţi, astfel la FCSB e o mare problemă cu acoperirea regulii U21. Sunt premise să fie trimis în teren mijlocaşul Mihai Toma, de doar 16, fără meci în Superliga, dar ce e văzut ca o mare speranţă de Mihai Stoica.

Totuşi, cu cele mai mari şanse de a fi titularizat e Eduard Radaslavescu, pentru care s-au plătit 850.000, însă fostul jucător de la Farul deocamdată nu a confirmat.

"Dintre jucătorii ofensivi, ce care arată cel mai bine e Mihai Toma. E 2007, iar el arată cel mai bine, inclusiv mai bine ca unii dintre seniori. La Galaţi a intrat, dar n-a putut trage nimeni concluzii, a jucat 20 de minute", a spus Mihai Stoica, pentru cei de la Orange Sport.

La finalul turului, FCSB a fost pe primul loc, cu 31 de puncte, în vreme ce FCU Craiova a terminat prima parte a sezonului abia pe locul 14, cu 15 puncte.


 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele