Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

Antrenorul care îi închide uşa în nas lui Gigi Becali: ”Eu la FCSB e imposibil să mă mai întorc!”

FCSB Publicat pe 24 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21325394/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-12.jpg

Gigi Becali este unul dintre patronii din Superligă care intervine peste antrenor. 

În schimb, au existat anumiţi tehnicieni care au preferat să îşi urmeze propriile dorinţe şi idei şi nu s-au conformat dorinţelor latifundiarului din Pipera. Costel Gâlcă este unul dintre aceştia, ultimul antrenor alături de care FCSB a devenit campioană.

Fostul mijlocaş român a părăsit gruparea bucureşteană în vara anului 2015, după ce a reuşit tripla istorică campionat-Cupă-Cupa Ligii, fiindcă nu a vrut să respecte ordinele date de patron, aşa cum au declarat ambii în trecut.

Gâlcă a declarat, la opt ani după ce s-a despărţit de FCSB, că nu are de gând să se mai întoarcă la echipa ”roş-albaştrilor”, fiindcă nu ar putea să mai colaboreze cu un patron precum Gigi Becali.

Totuşi, actualul antrenor al grupării poloneze Radomiak susţine că FCSB este marea favorită la titlu în sezonul actual de Superligă.

”Eu la FCSB e imposibil să mă mai întorc!”

”Fiecare antrenor acceptă ce vrea, dar ştim foarte bine ce se întâmplă în România la mai multe echipe. Unii au influenţă asupra jucătorilor mai mare decât antrenorul. Am mai vorbit cu echipe în trecut, dar nu a fost să fie. Poate pe viitor.

Eu am spus că dacă cineva mă doreşte sunt dispus să mă întorc. Nu însă oricum şi în orice condiţii. Nu am mai vorbit cu Gigi Becali. Nu avem legături. Eu la FCSB e imposibil să mă mai întorc. Am mai spus-o”, a declarat Costel Gâlcă la fanatik.ro.

”Cred că FCSB e favorită la titlu, dar mai e şi CFR Cluj, Farul Constanţa, Rapidul care e foarte bună. Până la urmă cred că o să rămână trei echipe care o să se bată până la final.

Clar sunt favoriţi la cum au arătat până acum în debutul campionatului. Anul ăsta poate chiar sunt mult mai îndreptăţiţi”, a completat fostul mare internaţional.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele