Ultima oră
VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis
Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun” Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun”
Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi” Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi”
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA ”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

Andrea Compagno, lăudat în presa din Italia. Ce scriu jurnaliştii despre atacantul FCSB-ului

FCSB Publicat pe 28 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20964787/1/andrea-compagno-2023.jpg

Andrea Compagno are parte de un sezon foarte bun în SuperLiga României, dar i-a impresionat şi pe jurnaliştii italieni, care au fost cu ochii pe el în 2022, pentru ceea ce a făcut la FC U Craiova şi la FCSB.

Din acest motiv, într-un top realizat în acest final de an, Andrea Compagno a fost trecut peste mai cunoscutele nume Ciro Immobile sau Mario Balotelli într-un clasament al oamenilor de presă din Italia.

Atacantul italian al FCSB-ului, în vârstă de 26 de ani, are 23 de goluri în 2022. ”Compagno este cel mai mare ‘bombardier’ italian din 2022. I-a depăşit pe Immobile şi Balotelli. Compagno este vârful de lance al celor de la FCSB, actuala denumire a Stelei Bucureşti, au scris jurnaliştii italieni de la Tuttomercatoweb.

Andrea Compagno, fotbalistul străin al anului în România

Andrea Compagno, ales recent cel mai bun fotbalist străin din Superligă în anul 2022, a vorbit despre posibilitatea de a evolua pentru naţionala României.

Atacantul italian a spus că se simte onorat să fie întrebat despre naturalizarea sa, însă a dat dovadă şi de sinceritate. Compagno a recunoscut că încă nu simte România ca fiind casa sa şi că visul său rămâne de a îmbrăca tricoul ţării sale natale, Italia.

Totuşi, golgheterul la zi al campionatului a lăsat să se înţeleagă faptul că în viitor s-ar putea să evolueze pentru România, mai ales că în viaţa sa a avut parte numai de surprize.

  • 14 goluri în 23 meciuri a marcat Andrea Compagno în actualul sezon din Superligă. Dintre acestea, 5 au fost pentru FC ”U” Craiova, iar restul de 9 pentru FCSB.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele