Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

Andrea Compagno acuză că se încearcă destabilizarea FCSB-ului: ”Am văzut şi anul trecut asta”

FCSB Publicat pe 20 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21354583/1/fcsb-sa.jpg

Andrea Compagno a făcut declaraţii puternice în mediul online recent, în pauza competiţională pentru meciurile echipelor naţionale. Atacantul italian al FCSB-ului crede că este o conspiraţie faţă de formaţia bucureşteană, probabil, din punctul său de vedere, pentru ca echipa patronată de Gigi Becali să nu ia titlul.

  • FCSB – FC Voluntari, în direct la Prima Sport 1, duminică, de la 21:00

Utilizat puţin în acest sezon, fără a mai da randamentul din campionatul trecut, italianul de 27 de ani a declarat, într-un live pe Tik-Tok, faptul că ceea ce se întâmplă în România ar fi o conspiraţie contra FCSB-ului. Chiar dacă nu a detaliat şi nu a vrut să dezvolte ideea, reacţia lui Andrea Compagno a atras atenţia.

  • Doar 4 goluri în 15 meciuri oficiale, în Superligă şi preliminariile Conference League, a reuşit Andrea Compagno pentru FCSB în sezonul curent.

Sunt foarte bine, ne-a lăsat liber (n.r. clubul) câteva zile ca să mergem acasă. Totul este în regulă. Am văzut şi anul trecut, se încearcă destabilizarea FCSB-ului. Sunt foarte bine, ne-am pregătit bine aceste două săptămâni.

Acesta este obiectivul meu, sunt atacant şi trebuie să dau goluri de fiecare dată când intru pe teren. Sper să dau mai multe ca anul trecut”, a spus Andrea Compagno, într-un live pe Tik Tok.

Andrea Compagno, cerut de mulţi la naţionala României 

Andrea Compagno, unul dintre cei mai buni atacanţi din SuperLiga României, a fost şi este în centrul unei discuţii cu privire la posibilitatea de a fi convocat în naţionala României. Italianul a fost trecut şi pe lista lungă a Italiei, dar Dani Coman nu consideră că Andrea Compagno trebuie să evolueze sub tricolor.

Dani Coman, preşedinte al FC Hermannstadt, este de părere că e nevoie în continuare să ne bazăm pe jucători români. Ca variantă de atac, el l-a numit şi pe vârful formaţiei pe care o reprezintă, Daniel Paraschiv.

Eu zic că ne hazardăm. Avem şi noi. Îl avem pe Daniel Paraschiv, un atacant de mare viitor, un atacant care nu joacă în momentul de faţă nici la 60% din potenţialul pe care îl are. Doar că trebuie ajutat. Sunt convins că Paraschiv va fi convocat la echipa naţională la cum joacă şi cum se antrenează.

În afara faptului că este un fotbalist bun, este şi un om extraordinar, un băiat inteligent, un băiat cu care poţi vorbi orice nu doar despre fotbal. Are 24 de ani. Nu a fost convocat frecvent la echipa naţională, nu jucăm în cupele europene, dar este un fotbalist de mare viitor.

Eu aş miza totuşi pe jucătorii români. Nu mă hazardez, cum a dat unul două goluri să-l naturalizăm. Deşi Compagno e un jucător bun trebuie să recunosc. Aş alege 100% Paraschiv, datorită vârstei, datorită mentalităţii pe care o are.

Sunt obiectiv, l-aş alege pe Paraschiv 100% cu toată încrederea. Timpul va demonstra. Aşa se întâmplă în România, ne entuziasmăm prea repede.

Cum dă unul două goluri, gata, să-l luăm, să-l naturalizăm, e pe prima pagină a tuturor ziarelor. Haideţi să dăm mai mult credit românilor, pentru că avem şi noi jucători de calitate”, a spus Dani Coman în luna septembrie.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele