Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Amara Diouf, cel mai tânăr internaţional senegalez, va semna cu FC Metz, echipa lui Boloni

Ligue 1 Publicat de Daian Cutu pe 11 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38120/21312167/1/profimedia-0775890264.jpg

Amara Diouf a devenit cel mai tânăr internaţional senegalez când a intrat pe teren împotriva Rwandei, la vârsta de 15 ani, 3 luni şi 2 zile. Legitimat la Generation Foot, el va semna cu FC Metz, echipă antrenată de Ladislau Boloni, în 2026, când va fi major.

Cel mai bun marcator al ultimei ediţii a Cupei Africii pe Naţiuni pentru juniori sub 17 ani aparţine lui Génération Foot (academia senegaleză parteneră a lui FC Metz). El va semna pentru Metz când va fi major, în 2026, după cum a explicat Mady Touré, fondator şi preşedinte al Génération Foot.

"La vârsta de 18 ani, Amara se va transfera la FC Metz. Este clubul nostru partener, care a contribuit la lansarea carierei multor jucători senegalezi. Sadio Mané, care este modelul său, vorbeşte mult cu Amara. Zilele trecute, i-a spus: "Semnează pentru Metz şi nu vei regreta. Am trecut chiar şi prin divizia a treia cu acea echipă şi uite unde sunt acum. Marile cluburi vor fi întotdeauna acolo dacă nu sari etapele", a spus Toure..

Manchester City, Arsenal, Real şi Barcelona îl urmăresc îndeaproape pe atacant.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Ligue 1

Ultimele articole Toate articolele