Ultima oră
Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament Tragedie la CSM Târgovişte! Jucătoarea americană Marie Tyra Whitehead, găsită decedată în apartament
Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri Claude Makelele a demisionat de la Asteras Tripolis după doar trei meciuri
Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open Irina Begu a fost eliminată de Bernarda Pera în primul tur la Wuhan Open
Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open Naomi Osaka nu va evolua la Japan Open
VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează! VIDEO | FC Bihor - FCU Craiova 1-1, în direct pe Prima Sport 1. Moga egalează!
Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB! Nelu Varga a anunţat suma pentru care îl dă pe Louis Munteanu la FCSB!

Decizia conducerii lui Hermannstadt după seria foarte modestă de rezultate

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu astăzi, 15:00
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21757695/1/uta-arad-afc-hermannstadt-sibiu-superliga-superbet-16-09-2024.jpg

 

 

Sepsi a învins în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Hermannstadt, în etapa a 12-a a Superligii.

  • Pentru prima dată în România, un meci de fotbal va fi difuzat la cinema ! Fanii Generaţiei de suflet au ocazia să urmărească meciul Cipru-România, sâmbătă, de la ora 21:45, la Cineplexx Baneasa, în direct, la Prima TV. Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile! Haide, România! Fii PRIMA!

Sibienii au o serie extrem de slabă, cu 8 goluri încasat în ultimele două etape, iar conducerea nu mai digeră situaţia.

Dacă eşecul cu Petrolul (0-4) a fost catalogat mai degrabă accident, înfrângerea de duminică a stricat complet liniştea. Cei de la GSP scriu că în curând va avea loc o şedintă unde se vor decide sancţiuni pentru jucători, dar şi pentru Marius Măldărăşanu.

”Da, suntem groggy”. Antrenorul a fost fără menajamente

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărăşanu a avut un discurs foarte dur cu privire la prestaţia elevilor săi.

”Da, suntem groggy. Ăsta e cuvântul. Toată săptămâna am vorbit de ce s-a întâmplat meciul trecut. Am aşteptat reacţie de la băieţi. În fotbalul de azi trebuie să alergi. Dacă nu alergi. Aş fi penibil să găsesc o scuză, dar a fost o fază. A fost şi un moment psihologic.

A fost un corner, Chiţu s-a lăsat jos, nu vrea să joace mingea, portarul e în poartă. La o astfel de fază sunt 8-9 jucători, nu am înţeles”, a spus Măldărăşanu, la finalul meciului cu Sepsi.

mail-share icon Email
viewscnt

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele