Ultima oră
MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!

MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!
Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV
Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP
Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”

Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”
S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet
Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Alexandru Chipciu a explicat motivele pentru care a refuzat revenirea la FCSB. ”Am fost clar tentat să mă duc”

FCSB Publicat pe 24 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21236411/1/fc-voluntari-universitatea-cluj-superliga-superbet-26-08-2022.jpg

Alexandru Chipciu a decis să rămână la ”U” Cluj, cu toate că oficialii lui FCSB şi-au dorit revenirea lui la formaţia ”roş-albastră”.

MM Stoica a insistat pentru aducerea lui Chipciu de la ”U” Cluj, dar jucătorul de 34 de ani s-a răzgândit în ultimul moment şi a decis să rămână la formaţia ardeleană. El a recunoscut că a fost tentat de o posibilă revenire la FCSB.

"Nu prea mi-a plăcut să negociez şi atunci când am venit de la CFR, ce era de negociat aşa? Dacă era salariu de milioane, te gândeai să mai negociezi, dar la nivelul ăsta nu poţi să negociezi foarte mult sau aşa mi s-a părut mie.

Într-adevăr, am semnat acum pe doi ani, cu clauza dacă rămânem în prima ligă anul acesta. Mă bucur că am rămas aici. Într-o seară am fost puţin plecat în altă parte, apoi m-am schimbat şi am luat decizia de a rămâne aici.

(n.r. despre interesul FCSB-ului) Da, nu aş vrea să vorbesc acum pe tema asta, că mamă, nu ştiu cine mă voia, dar clar era o persoană de acolo care m-a plăcut, m-a ajutat de-a lungul timpului şi cu care am avut o relaţie bună, îi sunt recunoscător pentru asta mereu.

Cred că a fost o dorinţă de ale lui de a mă aduce, eu am fost clar tentat să mă duc, apoi, eu ştiu, când te trezeşti, pui în balanţă lucrurile, fete, şcoli şi aşa mai departe, faptul că m-am simţit foarte bine aici, suporterii, am crezut că e mai bine să rămân aici", a spus Alexandru Chipciu, potrivit Sport.ro.

În sezonul 2022/2023, Alex Chipciu a totalizat 39 de meciuri în tricoul Universităţii Cluj, a marcat două goluri şi a oferit două pase decisive.

Mijlocaşul putea semna liber de contract cu orice echipă, deoarece contractul cu Universitatea Cluj era pe final. În vara lui 2022, mijlocaşul a semnat cu U. Cluj, sub formă de împrumut, chiar dacă mai avea un an de contract cu cei de la CFR.

  • Alexandru Băluţă, Siyabonga Ngezana şi Damjan Djokovic sunt transferurile FCSB-ului făcute până acum, pentru sezonul viitor
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele