Ultima oră
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul

LIVE VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 0-1, în direct la Prima Sport 1! Sidibe a deschis scorul
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"

Adrian Mutu primeşte replica de la FRF. Motivul pentru care a fost concovat un singur jucător de la Rapid de Edi Iordănescu

Echipa nationala Publicat de Ovidiu Neacşu pe 18 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20862704/1/rapid-bucuresti-cs-mioveni-superliga-superbet-17-09-2022.jpg

Adrian Mutu s-a plâns de faptul că pe lista de 27 de jucători convocaţi la naţională de Edi Iordănescu se află doar un jucător de la Rapid.

Horaţiu Moldovan este singurul jucător convocat de selecţioner la echipa naţională pentru partidele din Nations League cu Bosnia şi Finlanda, iar acest lucru l-a supărat foarte tare pe antrenorul giuleştenilor, mai ales că echipa sa se află pe locul 2 în SuperLigă şi a ajuns la a opta victorie în acest sezon.

”Suntem pe primul loc, avem cele mai multe victorii în campionat, cred că ar fi meritat şi alţii de la noi să fie convocaţi”, a fost declaraţia lui Adi Mutu.

FRF i-a dat replica lui Adi Mutu

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu a explicat motivul pentru care nu au fost selecţionaţi mai mulţi jucători ”alb-vişinii” în naţionala României.

”Probabil că Edi s-ar fi bucurat dacă Rapid ar fi avut un număr 9 român, un număr 6 român. Cred că existau şanse ca aceştia să fie convocaţi. Echipa naţională a României suferă la capitolele astea. Jucătorii noştri de număr 9, de exemplu Alibec, şi-a revenit acum vreo 4 etape şi a început să joace după ce o perioadă n-a jucat.

I-a venit rândul lui Puşcaş să nu joace din vară până acum. Deci echipele româneşti care ar avea români cu număr 9 pe spate, care să şi joace număr 9, cred că ar avea şanse să aibă jucători la echipa naţională. Sigur că Ioniţă a făcut un sezon foarte bun, dar trebuie să compari întotdeauna cu ce ai pe posturile respective.

Se ştie foarte bine că, dacă pui o aşezare 4-3-3 sau 4-2-3-1, în mare parte sunt câte doi jucători pe post. Postul lui Ioniţă este în spatele vârfului, acolo unde într-un fel sau altul, joacă Stanciu, acolo unde joacă Olaru, acolo unde joacă Florin Tănase”, a declarat Andrei Vochin la orangesport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri