Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Adi Popa nu are mila şi distruge fanii FCSB! Atac direct către Peluza Nord: ”Întrebaţi-i pe cei de la Dinamo şi Rapid, cu cine au rivalitate. De ce nu se duc să se bată ei?

FCSB Publicat pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21398898/1/steaua-bucuresti-fc-unirea-dej-liga-2-casa-pariurilor-7-11-2022.jpg

În continuare, disputa publică dintre FCSB şi Steaua este de actualitate, iar foştii fotbalişti, care au jucat pentru una dintre cele două, îşi spun punctele de vedere.

Conflictul dintre FCSB şi Steaua se desfăşoară în continuare. Cele două echipe se află în litigiu, fiecare pretinzând că este continuatoarea clubului care a cucerit Cupa Campionilor Europeni din 1986. 

FCSB a încercat să joace pe noul stadion din Ghencea, dar nu a fost lăsată mult timp. Totuşi, în acest sezon, ceea ce părea imposibil s-a produs, iar FCSB a jucat mai multe meciuri în Ghencea, după lungi discuţii şi negocieri care păreau că nu duc niciunde.

În România sunt încă două tabere, iar fanii sunt împărţiţi, o mare parte dintre ei fiind alături de echipa lui Gigi Becali. Recent, Adi Popa şi-a continuat discursul împotriva FCSB-ului. 

Jucătorul a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor din Peluza Sud Steaua şi a ţinut să îi ironize pe cei din Peluza Nord.

”Eu zic altceva. Eu sunt de partea suporterilor. Hai să vedem grupurile cu care Steaua a fost înfrăţită de când şi când. Ce echipă recunosc? CSKA Sofia, cu care au frăţie, la ce meciuri vin să suţină Steaua? Corvinul, UTA, cu cine au frăţie? Grupurile ultras, pe cine respectă? Întrebaţi-i pe cei de la Dinamo şi Rapid, cu cine au rivalitate, cu FCSB sau Steaua?”, a spus Adi Popa, la ProSport.

La meciul Steaua-Rapid din Cupă au fost nişte coordonate pe un mesaj afişat de Peluza Sud. Cei de la Rapid s-au dus peste cei de la Steaua să-i bată, au luat bătaie şi au fugit acasă. De ce nu se duc peste FCSB dacă au rivalitate atât de mare?. Au mai fost scandaluri cu capturi de steaguri, Steaua - Dinamo, de ce nu apar şi în partea cealaltă (n.r. la FCSB)? Bine, înţeleg că în partea cealaltă a apărut unul şi s-a ajuns la dosare penale”, a spus Adi Popa, la ProSport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele