Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

”Acolo s-a rupt tot”. Revenirea la FCSB l-a scos pe Keşeru din echipa naţională

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20980703/1/keseru.jpg

Claudiu Keşeru s-a întors la FCSB în 2021, dar lucrurile nu au decurs cum ar fi vrut. Gigi Becali l-a criticat public după o serie de partide mai puţin reuşite, iar atacantul a fost scos din echipă.

Experimentatul atacant a dezvăluit în cadrul unui interviu că întoarcerea la formaţia din Capitală l-a scos din circuitul echipei naţionale. Acum, la 36 de ani şi legitimat la UTA Arad, are şanse mici să mai prindă o selecţie.

”Dacă începeam să am performanţe bune îndată ce am ajuns la UTA, poate era altceva. Eu mi-am luat gândul, dar dacă se întâmplă ceva, ar fi o surpriză plăcută. Eu voi face tot posibilul.

Chiar sunt pregătit fizic. Sunt foarte bine (n.r. care a fost momentul în care mental ţi-ai luat rămas bun de la echipa naţională?) Când performanţele mele nu au mai fost ce erau înainte.

E clar că totul depinde de mine. Eram obişnuit cu peste 20 de goluri anual, iar între 15-20 era ca un minim. După ce am ajuns la Steaua (n.r. FCSB), a fost o perioadă lungă, opt luni, în care nu prea mi-au mai ieşit lucrurile cum trebuia.

Acolo s-a rupt tot. Trebuia să mă concentrez pe altceva ca să ajung la nivelul meu bun şi să las deoparte normalitatea dinainte, să nu mă mai domine”
, a declarat Claudiu Keşeru, pentru Gazeta Sporturilor.

  • 47 de selecţii şi 13 goluri a reuşit atacantul în tricoul naţionalei.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele