Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

”Acolo nu mai e nicio soluţie”. Un cunoscut personaj din fotbalul românesc critică strategia celor de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20980541/1/fcsb.jpg

Valeriu Răchită este de părere că situaţia celor de la FCSB nu se va schimba, atâta timp cât Gigi Becali nu schimbă modul prin care conduce echipa.

Fostul jucător a lucrat cu patronul celor de la FCSB în urmă cu două decenii şi a punctat faptul că atunci avea o altă atitudine.

”Acolo nu mai e nicio soluţie. Toată lumea ştie cum se întâmplă lucrurile acolo, e greu să vezi ce s-ar putea întâmpla. Dacă ar ceda domnul Becali partea tehnică şi s-ar face un proiect pe termen lung, pe 1 an sau 2, atunci poate, dar în situaţia de faţă este greu să văd cum s-ar mai putea întâmpla altceva.

Am lucrat şi eu cu domnul Becali în 2002, pe atunci era domnul Piţurcă manager, dânsul a preluat în 2003 toate acţiunile. În perioada aceea, nu era chiar aşa cum este acum. Dar nu cred că va mai reveni vreodată la ceea ce a fost”,
a declarat Răchită, pentru ProSport.

FCSB, culoar să revină în Ghencea!

Gigi Becali are motive să fie fericit. S-a promulgat legea care i-ar permite formaţiei ”roş-albastre” să joace pe ”Stadionul Ghencea”.

În octombrie 2022, Marcel Ciolacu, liderul PSD, declara că va face tot ceea ce este posibil pentru ca FCSB să joace pe ”Stadionul Ghencea”. Astăzi, 11 ianuarie, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea propusă de Ciolacu şi ar urma să intre în vigoare în momentul în care va fi publicată în monitorul oficial, conform ProSport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele