Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

A uitat de Dinamo! Dorin Rotariu a scandat alături de galeria lui FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 27 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21400742/1/rotariu.jpg

FCSB a câştigat, cu scorul de 1-0, în faţa lui Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a 17-a a Superligii.

Dorin Rotariu a intrat pe final împotriva fostei sale echipe, iar la final a mers să salute şi să cânte alături de galeria lui FCSB. Atacantul are un puternic trecut dinamovist, fiind în tricoul ”câinilor” în perioada 2013-2017.

"Ale, ale! Steaua Bucureşti, ale!

Acasă şi-n deplasare calcă totul în picioare", este unul din cântecele cântate de Rotariu alături de fani.          

  • Dinamo l-a vândut pe atacanta la începutul anului 2022, belgienilor de la Club Brugge, pentru 2.2 milioane de euro.

În clasament, FCSB se distanţează de CFR Cluj, având 37 de puncte, faţă de 32 ale ardelenilor. Dinamo ocupă penultimul loc, 15, cu 10 puncte, şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele