Ultima oră
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” au deschis scorul, în urma unei faze superbe
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău
Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa Louis Munteanu a spus că e mai inteligent decât fundaşii de la FCSB! Replica lui Dawa

A fost făcut anunţul! Florin Niţă şi-a găsit echipă şi este gata să semneze

Stranieri Publicat pe 11 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21664715/1/belgia-romania-euro-2024-22-06-2024-3.jpg

Florin Niţă a impresionat în urma evoluţiilor foarte bune pe care le-a avut la EURO 2024 şi a intrat în atenţia mai multor echipe.

Rămas liber de contract, Florin Niţă a fost om de bază în angrenajul tricolorilor. Ca urmare a evoluţiilor sale excelente, turcii de la Gaziantep, formaţie pentru care a evoluat în stagiunea precedentă, anunţaseră că vor să îi prelungească contractul pe un sezon, la care se adaugă o mărire salarială de 50%, conform jurnalistlui Ali Budak.

Totuşi, se pare că oficialii turci nu au fost de acord cu cerinţele impuse de Niţă pentru a semna, notează gazianteppusula. Portarul român ar fi cerut 400.000 de euro la semnătură şi un salariu de 800.000 de euro pe sezon, timp de doi ani.

E gata! Florin Niţă semnează cu noua echipa

Echipe din Superliga precum Rapid şi UTA şi-au arătat interesul pentru experimentatul portar, dar şi Qarabag, campioana Azerbaijanului.

Se pare însă că Florin Niţă va semna cu  Al-Feiha, echipă care a terminat pe locul 9 în ultimul sezon din Arabia Saudită, cu un loc deasupra formaţiei Damac, echipă la care evoluează Nicolae Stanciu.

Conform informaţiilor din zona Golfului, cele două părţi ar fi ajuns la un numitor comun, iar anunţul oficial ar urma să aibă loc în următoarele zile.

”Cu acest contract, Al-Fayha Club caută să-şi întărească rândurile cu un portar cu experienţă internaţională, sperând să obţină rezultate pozitive în sezonul următor.

Al-Fayha a preferat să nu îi reînnoiască contractul fostului său portar sârb, Vladimir Stojkovic, chiar dacă era considerat unul dintre punctele forte ale echipei sale”, au scris arabii.

Florin Niţă a oferit detalii despre viitorul său

Niţă (37 de ani) a vorbit despre situaţia sa. Portarul a negat oferta financiară (n.r. s-a vehiculat suma de 800.000 de euro) impresionantă a turcilor.

”În ultimele zile s-au scris foarte multe lucruri despre mine, unele lucruri adevărate, altele, fără îndoială, mai puţin adevărate. Apropo de ultimele informaţii apărute în presa din Turcia, potrivit cărora am primit o ofertă de 800 mii de euro. Fals! Oferta existentă este foarte departe de ceea ce se vehiculează.

În altă ordine de idei, vreau să vă mulţumesc pentru toată dragostea pe care ne-aţi dăruit-o, pentru efortul pe care l-aţi depus pentru a ne fi alături în Germania, pentru momentele care rămân în inimile noastre, dar şi în istorie, pentru că voi ne-aţi făcut mândri, pentru că am arătat împreună de ce iubim România!

Pentru toate astea şi nu numai, mă înclin! Cu respect şi preţuire, Florin Niţă!”, a dezvăluit portarul naţionalei, prin intermediul unei postări.

Florin Niţă este cotat la 225.000 de euro pe Transfermarkt şi a evoluat de-a lungul carierei la Concordia Chiajna, FCSB, Sparta Praga, Padubice şi Gaziantep.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele