Ultima oră
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV
”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională ”Sunt foarte fericit”. Radu Drăguşin, emoţionat după primul gol la naţională
O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca O nouă seară de gală în Liga Naţiunilor. Portugalia a întrecut Polonia, iar Spania a câştigat greu cu Danemarca
VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca VIDEO | Cipru - România 0-3. Seară cu multe amintiri frumoase la Larnaca
MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos” MM Stoica, impresionat de ce a văzut la Cipru - România. ”Mai sigur şi mai spectaculos”

VIDEO | România s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale Universitare de Hochei. Eşec în ultimul meci din grupe

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 16 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21097438/2/rom-hochei.png

Turneu de hochei important găzduit de România. Opt echipe vin la Harghita, la Cupa Mondială Universitată. Toată acţiunea este în direct pe Prima Sport.

Cehia, Suedia, Polonia, Ungaria, Slovacia şi bineînţeles România, care se vor înfrunta pe gheaţa de la Cârţa pentru trofeul suprem.

În ultimul meci din faza grupelor, hocheiştii noştri au cedat la limită, cu scorul de 5-4, în faţa Poloniei. Am fost foarte aproape de a trimite meciul în prelungiri, însă nu am putut fructifica numeroasele superiorităţi din final.

România s-a calificat în semifinalele competiţiei. ”Tricolorii” au trecut cu scorul de 6-2 de reprezentativa Cehiei, una din cele mai puternice ţări din Europa în acest sport.

Naţionala noastră a început competiţia cu o victorie de răsunet, contra Canadei, una din cele mai mari naţiuni din hochei. ”Tricolorii” s-au impus cu scorul de 5-4.

 

Clasamentul final al grupei:

  1. Canada 7 puncte
  2. România 5 puncte
  3. Cehia 3 puncte
  4. Polonia 3 puncte


 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele