Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

VIDEO | A venit şi momentul lui! Radu Drăguşin a bigat primul gol la naţională. Fundaşul a reluat perfect cu capul centrarea lui Dennis Man

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu ieri, 22:39
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21763643/1/romania-lituania-liga-natiunilor-9-09-2024-4.jpg

Cipru şi România se întâlnesc, astăzi, de la ora 21:45, în Nations League. Meciul va fi în direct la Prima TV şi online pe PrimaPlay.ro. De asemenea, golurile şi cele mai importante faze vor putea fi vizionate pe site-ul PrimaSport.ro.

”Tricolorii” au avut un prim act de vis şi au intrat la cabine cu avantaj de 3-0. Meciul este de vis pentru Radu Drăguşin, care cu o reluare cu capul din 6 metri a bifat primul gol pentru prima reprezentativă.

Înaintea partidei de astăzi, România ocupă prima poziţie în Grupa 2 din Liga C, cu şase puncte după două meciuri. "Tricolorii" au câştigat duelul cu Kosovo, scor 3-0, şi partida cu Lituania, scor 3-1.

De cealaltă parte, Cipru ocupă locul al treilea, cu trei puncte, după victoria în faţa Lituaniei, scor 1-0, respectiv înfrângerea cu Kosovo, scor 0-4.

Ultimul meci direct a avut loc în 2011. România s-a impus, după penaltiuri, la un turneu amical organizat de Cipru. În timpul regulamentar scorul a fost 1-1, Gabriel Torje marcând golul României. De asemenea, ultima campanie oficială în care cele două combatante de astăzi s-au întâlnit a fost cea pentru calificarea la Campionatul Monidial din 1994. Atunci, ""tricolorii au câştigat ambele partide: 4-1, în deplasare, respectiv 2-1, acasă.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri