Ultima oră
Inovaţie şi Viteză: Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid în Top 10 la Trofeul Poiana Braşov Inovaţie şi Viteză: Dominic Marcu şi Tesla Model S Plaid în Top 10 la Trofeul Poiana Braşov
VIDEO | Germania - Ţările de Jos 1-0. Leweling a fost protagonistul partidei VIDEO | Germania - Ţările de Jos 1-0. Leweling a fost protagonistul partidei
VIDEO | Belgia rămâne fără victorie acasă cu Franţa din 1981 VIDEO | Belgia rămâne fără victorie acasă cu Franţa din 1981
VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner VIDEO | Italia - Israel 4-1. ”Squadra Azzura” a făcut recital, iar adversarii au marcat direct din corner
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League

VIDEO | Hagi l-a lăudat din nou pe Alibec. ”E foarte bun individual, a găsit şi echipa unde se simte bine”

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 18 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21023400/2/gica-hagi-111.jpg

Farul Constanţa a învins pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii.

Golurile au fost marcate de Munteanu ’28 şi Alibec ’58 (penalty).

Gică Hagi şi-a consolidat şefia în Superliga. Acesta a ţinut să-l remarce din nou pe Denis Alibec, care a dat un gol şi a oferit o pasă de gol.

”Am făcut un meci foarte bun de la început. Ritmul şi intensitatea au fost de nivel foarte bun, am făcut ambele faze foarte bine. Am creat presiune, n-au avut timp să gândească.

Alibec se simte bine cu noi. E foarte bun individual, a găsit şi echipa unde se simte bine. Nici eu n-am jucat singur, trebuie să punem în valoare toate calităţile.

Astăzi nu trebuie să lăudăm doar jucătorii din faţă, Şi apărătorii au fost buni. Mihai Popescu a făcut un meci excelent. Băluţă a pictat azi. A şi greşit, dar el riscă mult. Kiki, Mazilu, Borza, toţi au făcut foarte bine. Nu mai vorbesc de Louis Munteanu, şi el a jucat bine ca atacant central.

Sunt puncte importante care ne poziţionează acolo sus. Ne dau încredere. Trebuie să arătăm din ce în ce mai bine. Eu zic că încă nu suntem la capacitate maximă.

Rezistenţa la toate cele 90 de minute nu e maximă, dar suntem pe drumul bun. Vorbim în fiecare zi ce să facem ca să progresăm”
, a explicat Hagi, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele