Ultima oră
Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”

Victor Becali a oferit răspunsul după acuzaţiile lui Mircea Lucescu: ”N-am nicio problemă cu Răzvan Lucescu!”
VIDEO | O nouă seară magică în Nations League VIDEO | O nouă seară magică în Nations League
Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!” Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!”
MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV
Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu

Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou

CFR Cluj Publicat de Tudor Moisa ieri, 22:09
mail-share icon Email

Un episod tensionat din vestiarul CFR-ului a ieşit la iveală. Dan Petrescu a fost la un pas să fie luat la bătaie de un jucător.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21765652/1/fc-cfr-1907-cluj-uta-arad-superliga-superbet-28-09-2024.jpg

Dan Petrescu a fost la un pas să fie luat la bătaie de un jucător. Este vorba de Giedrius Arlauskis, cel care a plecat cu scandal din Gruia şi, chiar până şi în ziua de azi, continuă să pună tunurile pe cei de la CFR Cluj.

Fostul portar a vorbit despre un incident cu Dan Petrescu. După un meci, antrenorul a spus că echipa pe care o pregăteşte a jucat fără portar. Când a auzit, Arlauskis a dat cu piciorul în uşă şi a vrut să îl bată pe Petrescu, moment în care tehnicianul s-a închis la el în birou.

"După meci, Petrescu: 'Băi, azi am jucat fără portar'. Mamă, mi s-a urcat sângele la cap când am auzit. Am intrat în vestiar, am dat cu piciorul în uşă şi ţipam: 'Petrescule, unde esti?', am sărit să-l bat pe Petrescu. S-a înschis la el la birou. Niciodată nu m-a halit pe mine şi nici eu pe el", a dezvăluit Giedrius Arlauskis, conform sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele