Ultima oră
Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!” Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!”
MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV
Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu
VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B

Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa astăzi, 21:22
mail-share icon Email

Mircea Lucescu îşi doreşte să ia o decizie interesantă. Selecţionerul a pus ochii pe un fotbalist eligibil pentru reprezentativa României şi este dispus să îl convoace la următoarea acţiune a naţionalei.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21765605/1/profimedia-0916247326.jpg

Mircea Lucescu şi-ar dori să convoace la naţională un jucător cu dublă cetăţenie care nu a evoluat niciodată în România.

Este vorba Raul Florucz, care este legitimat la Olimpija Ljubljana, din Slovenia, echipă ce joacă în Conference League. Anunţul a fost făcut, joia trecută, de Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al naţionalei României. Ulterior, Mihai Stoichiţă a dezvăluit, vinerea trecută, că fotbalistul a mers la ambasada României din Slovenia pentru a face schimb de cetăţenie şi va deveni eligibil pentru naţionala României.

Acum, Raul Florucz a avut o primă reacţie după ce a aflat de dorinţa lui Mircea Lucescu de a-l convoca. Tânărul fotbalist a spus că este o onoare faptul că selecţionerul României l-a urmărit şi a confirmat informaţiile dezvăluite de Mihai Stoichiţă.

"Aprecierea din partea unei personalităţi precum Mircea Lucescu este, fără îndoială, o mare onoare. Faptul că ar veni să mă urmărească în Slovenia şi că ar lua în considerare convocarea mea la naţionala României este ceva extraordinar şi mă bucură mult.

E o onoare să reprezint şi eu ţara de unde provin părinţii mei, aşa cum a făcut-o bunicul meu Mihai Mironiuc, care a jucat handbal pentru naţionala României. Acum se fac demersuri să redobândesc cetăţenia română", a declarat Raul Florucz, pentru digisport.ro.

Cine este Raul Florucz

În vârstă de 23 de ani, Raul Florucz s-a născut în Austria şi are dublă cetăţenie: austriacă şi română. Părinţii fotbalistului sunt români, astfel că acesta este eligibil pentru naţională pregătită de Mircea Lucescu.

De-a lungul carierei, extrema a evoluat la Lokomotiv Zagreb, Sesvete, Hrvatski Dragovoljac, Jarun şi Olimpija Ljubljana. Raul Florucz a intrat deja în istoria clubului sloven la care evoluează, reuşind să înscris în cinci meciuri consecutive, performanţă bifată la Olimpija Ljubljana doar de alţi trei jucători, ultima dată în urmă cu 24 de ani. Per total, Raul Florucz a marcat şase goluri în 13 meciuri în actuala stagiune.

Raul Florucz este cotat la 700.000 de euro pe Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri