Ultima oră
Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!” Giedrius Arlauskis le urează bun-venit românilor în Lituania: ”Bine aţi venit în mocirlă!”
MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV

MM Stoica, uluit când a văzut fotografia cu Mircea Lucescu: ”Nu se poate!” | VIDEO EXCLUSIV
Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou Dan Petrescu, la un pas să fie bătut de un jucător! Antrenorul s-a închis de frică în birou
LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum LIVE VIDEO | Spectacolul din Nations League se vede la Prima Sport! Germania - Olanda şi Belgia - Franţa se joacă acum
Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu Raul Florucz, prima declaraţie după ce a aflat că este dorit la naţională de Mircea Lucescu
VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B VIDEO | Georgia - Albania 0-1. Situaţie extrem de strânsă în Grupa 1 din Liga B

România - Elveţia 2-2. Naţionla U20 a salvat remiza în minutul 90

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu astăzi, 21:06
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21765600/1/romania-u20-elvetia-u20-amical-14-10-2024.jpg

 

 

Echipa naţională U20 a României a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, în amicalul cu echipa naţională U20 a Elveţiei.

În meciul de la Târgovişte portarul tricolorilor, Răfăilă a primit un balon de la un apărător, apoi a degajat greşit, într-un adversar şi mingea trecut puţin pe lângă poartă, în minutul 4. Elveţienii au deschis scorul în minutul 24, prin Kacuri, din centrarea lui Chipperfield. Oaspţii şi-au majorat avantajul în minutul 45, la golul lui Giger.

Tricolorii au revenit în meci cu golul marcat de Atanas Trică, în minutul 52, şi au egalat în minutul 89, din lovitura liberă executată perfect de Radaslavescu.

România U20 – Elveţia U20 s-a încheiat 2-2 după o repriză secundă în care elevii lui Costin Curelea au evoluat mult mai bine decât în prima.

România a evoluat în formula: Răfăilă - M. Ţuţu (A. David 70), Ş. Duţu (Al. Musi 46), Paşcalău (I. Pop 83), Şuteu, M. Duţu – Jălade (Renţa 83), R. Pop, A. Florea (Radaslavescu 70) – A. Trică, Boţogan.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri